Liiketilojen ja asunto-osakeyhtiöiden luotettava remonttikumppani

Tarvitsetteko kokenutta, ammattitaitoista ja luotettavaa apua liiketilaremonttinne tai taloyhtiönne uudistustöiden toteutukseen? Haluatko maksaa vain laadusta? Silloin valintasi on Talomestarit!

Liiketilat

Liiketilan muutostyöt, uusi toimitila, vai kenties myymälän modernisointi?

Lue lisää >

Toimistot

Onko toimistonne jäänyt ajan jalkoihin, vai haluatteko kokonaan uutta?

Lue lisää >

Taloyhtiöt

Kerrostalollinen kylppäreitä, porraskäytäväremontti, vai jotain ihan muuta?

Lue lisää >

0 +
projektia toteutettu
0 +
tyytyväistä asiakasta
0
vuotta kokemusta

Kun laadulla ja luottamuksella
on väliä

Liiketila- ja taloyhtiöremontit ovat suuria projekteja, joihin ei lähdetä “kokeilemaan”.

Tarvitsitpa liiketilaasi isoa tai pientä remonttia, saat koko remontin meidän kauttamme. Täsmällinen suunnittelu ja täsmälliset materiaalivalinnat varmistavat sen, että aikataulu ja budjetti pitävät, ja vuokralainen pääsee tiloihin sovittuna ajankohtana. Me ymmärrämme, että aikatauluista lipsuminen johtaa seurauksiin, joita kukaan ei halua. Siksi teemme remontit aina aikataulussa.

Olipa kyseessä lattian hiominen, väliseinien purku tai rakentaminen, maalaus, muuraus, tapetointi, eristys tai kaikki nämä, saat ratkaisut kauttamme. Meidän kanssamme asioidessa et tarvitse ylimääräisiä välikäsiä, sillä kaikki palvelut tulevat kauttamme. Ota yhteyttä projektijohtajaamme ja sovi tapaamisaika!

toimistoremontti

Miksi Talomestarit?

Kokenut kumppani

Yli 30 vuoden kokemus toimitila- ja asunto-osakeyhtiöremonteista - olemme ammattitaitoinen ja luotettava partnerisi kaikenkokoisissa uudistuksissa!

Todistetusti laadukas

Olemme toimineet pitkään mm. Realian remonttipartnerina, ja uudistaneet erilaisia toimitiloja aina Huoneen moderneista toimistokomplekseista Espresso Housen kahvilatiloihin

Oma projektipäällikkö

Talomestareiden asiakkaana sinulla on oma projektipäällikkö, joka huolehtii, että uudistuksesi sujuu ammattimaisesti ajallaan, ja informoi sinua joka käänteessä!

Asiakkaitamme

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

Miten olisi "villi kortti"?

Tuttu on turvallista, mutta erilainen inspiroivaa! Talomestareiden ja Apollo Talonrakentajien fuusiossa saimme joukkoomme modernien toimisto- ja liiketilojen ässän, Janne Vanhasen. Jannen tiimin käsialaa ovat muun muassa Huoneen kokous- ja tapahtumatilakompleksin toinen toistaan vauhdikkaammat, modernit ja leikkisät kokoushuoneet. Ehkä liukumäki on liioittelua, mutta löytyisikö tästä teille inspiraatiota?

Miten projekti etenee?

4
Tarjouspyyntö
Projekti lähtee liikkeelle tajouspyynnön jättämisellä. Kun ehdoista on sovittu ja tarjouspyyntö hyväksytty, pääsemme aloittamaan työt.
Remontin aloittaminen
Kun remontti on aloitettu, käymme läpi työn eri vaiheet ja aikataulut kanssasi. Pidämme sinut ajantasalla tilanteesta läpi toteutuksen.
Remontin viimeistely
Kun kokonaisuus alkaa olemaan paketissa, voit tarkastella häämöttävää lopputulosta, ja esittää vielä viimeistelyn osalta erilaisia toivomuksia.
Lopputarkastus
Valmista on! Tarkastamme yhdessä projektin lopputuloksen, ja pääsette nauttimaan uudistetuista tiloistanne. Kiitos, kun käytitte Talomestareita!

Yhteys­henkilöt

Janne Vanhanen

Työnjohtaja, liiketilat ja toimistot

Janne on kokenut konkari kaikenkokoisissa liiketila- ja toimistouudistuksissa. Pitkä kokemus takaa ammattimaisen ja asiantuntevan otteen projektin kaikissa vaiheissa, ja Jannelta saatkin myös arvokasta apua ja neuvoja toiminnallisten kokonaisuuksien suunnittelemisessa.

Marko Roose

Marko Roose

Työnjohtaja, kotitaloudet

Marko on toiminut kotitalousremonttien parissa pitkään, ja hänellä on kokemusta yli tuhannen kodin remontin toteuttamisesta. 

Marko pyörittää yli viidenkymmenen hengen ammattilaistiimiä, johon kuuluu osaajia aina kirvesmiehistä laatoittajiin, putkimiehiin ja sähköasentajiin. 

Jonne Järvinen

Työnjohtaja, asunto-osakeyhtiöt

Jonne hoitaa projektisi toteutuksen pitkän kokemuksen tuomalla jämptillä ja varmalla otteella. Oli asunto-osakeyhtiönne uudistuksessa kyse sitten porraskäytävien maalauksesta tai kaikkien huoneistojen täysremontista, Jonne hoitaa homman maaliin.