Taloyhtiöremontti Talomestareilta

Toteutat kanssamme niin pienet kuin suuret taloyhtiöremontit luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Tarvitsette sitten kevyitä ylläpitotöitä, kuten porraskäytävän maalausta, tai koko talon kattavat kylpyhuoneuudistukset, toteutamme remonttisi laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Taloyhtiöremontit jokaiseen tarpeeseen

Yleisten tilojen kunnossapitotyöt

Toteutamme esimerkiksi porraskäytävien ja varastotilojen kunnossapitotyöt.

Laajemmat huoneistoremontit

Kun huoneistot ovat vanhentuneet, toteutamme kokonaisvaltaiset huoneistoremontit.

Kylpyhuoneremontit ja -uudistukset

Toteutamme kaikki kylpyhuoneuudistukset kokonaisuudessaan.

Kattoremontit ja muut ulkopinnat

Kun talonyhti tarvitsee ulkopintojen kunnossapitotöitä, toteutatte uudistukset katosta ulkoseiniin.

Taloyhtiö­remontti on pitkä prosessi

Taloyhtiöremontti on usein kustannuksiltaan merkittävä projekti, jonka suunnittelutyö voi kestää vuosia, ja toteutuksen onnistuminen on oleellista. Taloyhtiöiden remonttitarpeen arvioiminen lähtee kuntokartoituksesta ja korjaustarveselvityksestä, joka on oleellinen osa suunnitelmallista kiinteistönpitoa. Näiden dokumenttien pohjalta hallitus hyväksyy kunnossapitosuunnitelman, johon perustuvat tulevat remonttitarpeet.

Onnistunut taloyhtiöremontti toteutuu hankesuunnitelman pohjalta. Karrikoiden kokonaisuus pitää sisällään viisi vaihetta:

  1. Hankesuunnittelu
  2. Suunnittelu
  3. Korjausrakentamisen valmistelu
  4. Korjausrakentaminen
  5. Vastaanotto ja takuu

Hyvällä huollolla taloyhtiö säilyttää arvonsa, ja kunnossapitotyöt pysyvät jatkossakin hallittuina ja helposti toteutettavina. Taloyhtiön hallituksen kannattaa kuitenkin valita tarkkaan, mikä urakoitsija suuriin toimenpiteisiin valitaan, jotta remontit eivät tuota epämiellyttäviä yllätyksiä, vakuutukset ovat kunnossa, ja toimitus on sitä, mitä on tilattu. 

taloyhtiöremontti

Miksi taloyhtiöremontti Talomestareilta?

Kokenut kumppani

Yli 30 vuoden kokemus taloyhtiöremonteista - olemme ammattitaitoinen ja luotettava partnerisi kaikenkokoisissa uudistuksissa!

Todistetusti laadukas

Olemme uudistaneet lukuisia erilaisia taloyhtiökomplekseja ympäri eteläisen Suomen. Asiakkaisiimme kuuluu mm. Realia ja Newsec.

Luotettava urakoitsija

Talomestareiden asiakkaana tiedät aina, mitä remontissa tapahtuu, ja voit luottaa toteutuksen jälkeen. Me emme jätä teitä pulaan.