Uudista yrityksesi tilat Rocko-levyillä nopeasti, edullisesti ja helposti!

Rocko-sisustuslevy on Suomen innovatiivisin materiaaliratkaisu yrityksesi märkä- ja kuivatiloihin. Rocko-levyillä voit saada liiketilasi näyttämään upeilta, edustavilta ja näyttäviltä jopa 2 päivässä.

Uudista yrityksesi tilat Rocko-levyillä nopeasti, edullisesti ja helposti!

Rocko-sisustuslevy on Suomen innovatiivisin materiaaliratkaisu yrityksesi märkä- ja kuivatiloihin. Rocko-levyillä voit saada liiketilasi näyttämään upeilta, edustavilta ja näyttäviltä jopa 3 arkipäivässä.

Tuo liiketiloihisi tunnetta! Edullisin tapa tuntuvaan muutokseen.

Tuo liiketiloihisi tunnetta! Edullisin tapa tuntuvaan muutokseen.

Rocko-huomioseinäpalvelulla loihdimme tilaan kuin tilaan laatua ja tunnelmaa, vaikka viikonlopun aikana! Jopa pieni pätkä huomioseinää voi nostaa rakkaan yrityksesi tunnelmaa  sinne, missä sen pitääkin olla.

Veden- ja iskunkestävä huomioseinälevymme on tehty 70% marmorista, joten se kestää kovassakin käytössä – myös roiskeita. Koska Rocko-levyt sopivat myös märkätiloihin, voit jopa peittää WC-tilojesi vanhat, rumat kaakelit ilman valtavia investointeja!

Huomioseinälevymme ovat digiprintattuja ja niitä on saatavilla kymmeniä kuoseja, aina klassisesta valkoisesta marmorista tunnelmalliseen mustaan marmoriin, betoniin, ruoste-efektiin ja viherseinään. Ja arvaa mitä? Levylle voi printata myös esimerkiksi oman yrityksesi logon! 

Mikä on sinun valinta?

Avaimet käteen Rocko -ratkaisu

Tiedätkö jo kampaamosi tai hoitolasi huomioseinien mitat mitat? Käytä alustavaa hintalaskuria! Hintaan sisältyy kaikki tarpeellinen: huomioseinälevyt ja asennus pääkaupunkiseudulla.

HUOM! Hintalaskuri ei huomioi kampanjahintoja tai -alennuksia. Pyydä oma tarjouksesi ottamalla yhteyttä Messengerissä, puhelimitse, tai lomakkeen kautta.

Kiinnostaako liiketilan uudistus? Laskurillamme saat hetkessä arvion, paljonko remonttisi tulee maksamaan – olipa kyseessä sitten kuiva- tai märkätila. Hintaan sisältyy kaikki tarpeellinen: materiaalit ja asennus pääkaupunkiseudulla.

Two columns
Vertical
Horizontal
Rocko-remontti laskuri
Hinta-arvio remontillesi
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Mihin kaikkialle Rocko-levy sopii?

Märkätilat

Rocko-levy on kehitetty märkätiloihin nopeaksi ratkaisuksi. Levy voidaan asentaa suoraan entisen laatan päälle, jolloin lopputulos on nopea ja edullinen.

Keittiöt ja ravintolat

Saat liiketilojesi keittiöön tai ravintolaasi Rocko-levyllä aivan uutta ilmettä ja tunnelmaa. Kestävä marmorikomposiitti on nopea asentaa ja palvelee sinua pitkään.

Muut liike- ja toimitilojen seinät

Onko sinulla kampaamo, toimisto tai muu asiakastila? Rocko on nopea ja edullinen ratkaisu parempaan asiakasviihtyvyyteen!

Mielikuvitus rajana!

Erottaudu muista tiloista uniikeilla digiprintatuilla Rocko-sisustuslevyillä. Ota yhteyttä ja selvitetään mikä on juuri sinun yrityksesi liiketilaan paras ratkaisu!

Asennus vain
3 arkipäivässä!

Uusi ilme liiketiloihin vain 3 arkipäivässä

Ymmärrämme, kuinka arvokas jokainen liiketoimintapäiväsi on. Siksi Rocko-uudistuksen ytimessä on nopeus ja häiriöttömyys, mahdollistaen paluusi arkeen ilman pitkiä odotusaikoja.

Tavalliset liiketilaremontit voivat venyä viikoiksi, keskeyttäen liiketoimintasi ja tuottaen haasteita päivittäisessä toiminnassasi. Rocko-levyjen ansiosta tilojesi täysi muodonmuutos valmistuu nopeasti, usein vain muutamassa päivässä.

Tämä tarkoittaa, että voit nopeasti kääntää sivun ja aloittaa uuden luvun liiketoiminnassasi, keskittyen täysillä kasvuun ja kehitykseen uudistetussa, houkuttelevassa ympäristössä.

Näin Rocko-uudistus etenee

Varaa ilmainen konsultaatio
Tulemme mahdollisuuksien mukaan vierailemaan, ja annamme alustavan kustannusarvion työstä paikan päällä.
Tarjous
Teemme sinulle lopullisen huomioseinäpalvelutarjouksen suunnitelman kanssa 48h kuluessa.​
Töiden aloitus
Työt voidaan aloittaa jopa seuraavana päivänä ja kohteesta riippuen vie 2-3 arkipäivää.
Valmista on!
Oletko valmis nauttimaan?

Asiakkaiden mietteitä

Miksi Rocko-huomioseinäpalvelu?

Edullisempi vaihtoehto

Ei purkamista, ei hidasta laatoitusta - vain yksinkertainen, tehokas uudistus, joka säästää aikaa ja rahaa!

Kestävä kivikomposiitti

Marmori on yksi toimitilojen vahvimpia materiaaleja, joka kestää vettä ja kulutusta. Valitse kestävää!

Kymmeniä vaihtoehtoja

Rocko-levyjen laajasta valikoimasta löydät juuri sinun toimitiloihin soveltuvan näyttävän ja arvokkaan ratkaisun.