Ravintolan tai kahvilan sisustus asiakasviihtyvyyden luojana – 5 kohdan opas ja materiaalivinkkejä!

Ravintolan tai kahvilan sisustus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa asiakkaiden ensivaikutelmaan ja viihtyvyyteen. Tyylikäs ja harkittu sisustus luo kutsuvan tunnelman, joka houkuttelee asiakkaita palaamaan yhä uudelleen. Sisustuslevyt toimivat helppona tunnelmanluojana ja tilan freesaajana. Lue asiantuntijan 5 vinkkiä ja materiaaliehdotusta ravintolan sisustukseen ja kahvilan sisustukseen, jotka tähtäävät maksimoimaan kassavirtasi!

1. Ravintolan sisustuksen sekä kahvilan sisustuksen perusteet – teema ja yleisilme

Valitse ravintolallesi tai kahvilallesi selkeä teema, joka ohjaa kaikkia sisustuspäätöksiä. Teeman tulisi heijastaa ravintolan/kahvilan henkeä ja kohderyhmää. Teema voi vaihdella klassisesta ja elegantista rentoon ja boheemiin, mutta sen tulee olla johdonmukainen kaikissa sisustuselementeissä.

Ravintolan ja kahvilan sisustus Rocko-levy

Mustan marmorin kuosilla saa ravintolan sisustukseen tai kahvilan sisustukseen todella tyylikästä, modernia tunnelmaa.

2. Huomioseinät

Luo huomioseiniä tuomaan persoonallisuutta ja väriä tilaan. Rocko-levyt ovat esimerkki monikäyttöisestä materiaalista, joka voi toimia näyttävänä ja kestävänä huomioseinänä ja sisustuselementtinä. Rocko-levyt ovat helppoja asentaa, ja edullisia kustannuksiltaan. Käsittelemme Rocko-levyjä tarkemmin artikkelin loppuosassa.

3. Valaistus

Valaistuksella on merkittävä vaikutus ravintolan tai kahvilan tunnelmaan. Käytä erilaisia valaistusratkaisuja luodaksesi halutun ilmapiirin; esimerkiksi himmeät valot luovat intiimin ja kutsuvan tunnelman, kun taas kirkkaampi valaistus sopii paremmin aktiiviseen ja energiseen ympäristöön. Huomioi myös luonnonvalon hyödyntäminen, ja leikittele epäsuoralla valolla. Panosta LED-valaistukseen, joka on huomattavasti kestävämpää ja energiatehokkaampaa kuin muut valaistusvaihtoehdot. LED-valaisimia on saatavissa myös tunnelmallisen lämpimissä sävyissä!

4. Kalusteet ja somisteet

Valitse kahvilan tai ravintolan kalusteet ja somisteet, jotka tukevat tilan teemaa ja tekevät tilasta sekä mukavan että toiminnallisen. Panosta laadukkaisiin, kestäviin pöytiin ja tuoleihin, jotka kestävät ravintolan/kahvilan arjen kulumista. Somisteiden, kuten pöytäliinojen, astioiden ja koriste-esineiden, tulisi olla sekä kauniita että käytännöllisiä.

Ravintolan ja kahvilan sisustus valkoinen marmori Rocko

Rockon valkoisilla marmoripaneeleilla saat edullisesti ja helposti arvokasta tunnelmaa ravintolan sisustukseen sekä kahvilan sisustukseen.

5. Äänimaailma ja musiikki

Älä aliarvioi äänimaailman ja musiikin merkitystä ravintolasi tai kahvilasi tunnelman luomisessa. Oikeanlainen musiikki voi täydentää tilojesi teemaa ja parantaa asiakaskokemusta. Harkitse äänieristyksen ja akustiikan parantamista esimerkiksi seinälevyin, jotta taustamusiikki ja asiakkaiden keskustelut luovat miellyttävän äänimaiseman ilman häiritsevää melua.

  Rocko-levyt, ravintolan sisustus ja kahvilan sisustus

  Rocko-levy on monikäyttöinen sisustuselementti, joka sopii erinomaisesti ravintolan tai kahvilan seinien verhoiluun. Se on valmistettu kestävästä marmorikomposiittimateriaalista, joka kestää hyvin kulutusta ja on helppo pitää puhtaana. Rocko-levyn pintastruktuurit ja värit tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia luoda uniikkeja ja persoonallisia sisustusratkaisuja. Lisätietoja Rocko-levyistä ja niiden käyttömahdollisuuksista löytyy täältä.

  • Helppous ja näyttävyys: Yksi Rocko-levyjen suurimmista eduista on niiden asennuksen helppous. Ne voidaan kiinnittää suoraan kahvilasi tai ravintolasi seinäpintoihin, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan ravintolaympäristöön, jossa muutostöiden nopeus ja helppous ovat arvossaan. Rocko-levyjen avulla on mahdollista luoda näyttäviä huomioseiniä, jotka erottuvat ja jäävät asiakkaiden mieleen. Ne tarjoavat loistavan tavan tuoda ravintolan/kahvilan teemaa ja persoonallisuutta esille.
  • Monipuolisuus: Rocko-levyjä on valmiiksi saatavilla erilaisissa väreissä ja pintakuvioissa, mikä mahdollistaa luovat ja monipuoliset sisustusratkaisut. Voit kuitenkin tilata Rocko-sisustuslevyt ravintolaasi tai kahvilaasi myös itse vapaasti päättämässäsi kuosissa! Olipa ravintolasi/kahvilasi tyyli sitten moderni, perinteinen, tai jotain siltä väliltä, Rocko-levyistä löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Ne soveltuvat myös erinomaisesti yhdistettäväksi muiden materiaalien, kuten puun, metallin ja lasin kanssa, luoden mielenkiintoisia kontrasteja ja kerroksellisuutta sisustukseen.
  • Kestävyys ja ympäristöystävällisyys: Ravintolan sisustuksessa ja kahvilan sisustuksessa on tärkeää ottaa huomioon materiaalien kestävyys ja ympäristöystävällisyys. Rocko-levyt on valmistettu kestämään ravintola- ja kahvilaympäristön vaatimukset, kuten korkea kulutus ja tarve helppohoitoisuudelle. Lisäksi ne ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto, mikä on tärkeää nykypäivänä, kun yhä useampi kuluttaja arvostaa ekologisesti kestäviä valintoja.

  Sopisiko Rocko-levy sinun ravintolasi tai kahvilasi sisustukseen? Siirry tarjouslaskuriin!

  Rocko-levyjen eri kuosit
  Luo oma Rocko-kuosisi!

  Rockon monista kuoseista löytyy jokaiseen tunnelmaan sopiva – ja jos ei löydy, voit luoda oman kuviosi!

  Yhteenveto

  Ravintolan sisustus on avainasemassa asiakasviihtyvyyden luonnissa. Rocko-levyt tarjoavat monipuolisen, näyttävän ja käytännöllisen ratkaisun, joka auttaa luomaan uniikin ilmeen ja tunnelman – yhdessä suunnitelmallisten valaistusratkaisujen ja tunnelmallisen kaluston kanssa. Kestävyytensä ja ympäristöystävällisyytensä ansiosta ne ovat myös vastuullinen valinta ravintolan sisustukseen. Tutustumalla Rocko-levyjen mahdollisuuksiin, ravintolanomistajat voivat löytää inspiraatiota ja ideoita, jotka erottavat heidän ravintolansa kilpailijoista ja tekevät siitä unohtumattoman kokemuksen asiakkaille.