Asianajotoimisto Ferendan toimiston muodonmuutos: Uusi ilme Rocko-levyillä

Rocko-levy

Asianajotoimisto Ferenda otti suuren harppauksen eteenpäin Helsingin toimitilojensa ilmeessä. Ferenda tunnetaan laaja-alaisesta juridisen avun tarjoamisesta sekä yksityishenkilöille että pk-yrityksille. Yritys toimii Helsingissä, Kouvolassa ja Lappeenrannassa, työllistäen viisitoista juridiikan asiantuntijaa. Helsingin toimisto on nyt viimein kokenut kauan kaivatun muodonmuutoksen Rocko-levyjen ansiosta.

Innovaatio Rocko-levyistä

Inspiraatio uudistukseen saapui sähköpostitse, kun Ferenda kuuli ensimmäistä kertaa Rocko-levyistä. Ei aikaakaan, kun tämä osoittautui oikeaksi ratkaisuksi heidän pitkään suunnittelemalleen toimiston remontille. Minna Rautonen, Ferendan osakas, kertoo projektin alkaneen, kun he tutustuivat Talomestareiden tarjoamiin Rocko-mallilevyihin. Alussa oli vaikeaa kuvitella, miltä levyt näyttäisivät suurilla pinnoilla, mutta suunnittelijan avulla löydettiin täydellinen ratkaisu.

Remontti suoritettiin ilman suurempia haittoja yrityksen toiminnalle, työt tehtiin ilta-aikoina toimiston ollessa kiinni. Vaikka vanhan rakennuksen kierot seinät aiheuttivat lisähaasteita ja pientä viivettä aikatauluun, koko projekti saatiin päätökseen vain muutamassa päivässä.

Tyylikkyyttä ja kestävyyttä

Remontin myötä Ferendan toimiston seinät ovat muuttuneet perusvalkoisista tyylikkäiksi ja ylellisen näköisiksi. Käytävällä ja suuressa neuvotteluhuoneessa seinät on päällystetty valkoisella marmoriseinällä, luoden tiloihin ylellisen ilmeen. Erityisesti sisäänkäynnin suulle sijoitettu penkki ja koristeelliset kasvit vaalean marmoritehosteseinän edessä luo kutsuvan ja arvokkaan ensivaikutelman sisääntulijalle. Pienempään neuvottelutilaan valittiin tummempi tehosteseinä, joka lisää tilaan upeaa syvyyttä ja kontrastia.

Asiakkaat ja henkilökunta ovat olleet erittäin tyytyväisiä uudistukseen. Seinien marmorikuvio näyttää aidolta ja luo tilaan tyylikkään tunnelman. Levyjen saumat tarjoavat hienostuneen yksityiskohdan, joka tekee seinistä erityisen näyttävät. Rocko-levyt ovat osoittautuneet kestäviksi, eikä niiden asennus ei ole vaikuttanut tilojen akustiikkaan, mikä on lisäplussa.

Kohti uusia projekteja

Minna suosittelee lämpimästi Rocko-levyjä kaikille, jotka haluavat päivittää toimitilojensa tai kotinsa ilmeen nopeasti ja kustannustehokkaasti. Hän korostaa, että valaistuksella on suuri merkitys levyjen lopulliseen ilmeeseen, ja suosittelee valaistuksen huomioimista levyjä valittaessa. Ferenda on nyt elävä esimerkki siitä, miten tilojen ilme voidaan muuttaa radikaalisti lyhyessä ajassa, häiritsemättä yrityksen päivittäistä toimintaa.

Ferendan kokemus Rocko-levyjen kanssa on ollut niin positiivinen, että suunnitelmissa on jo uusia projekteja, myös Minnan omassa kodissa. Ferenda esimerkkinä todistaa, että tilojen uudistaminen ei ole vain mahdollista, vaan myös sujuvaa ja häiriötöntä, oikeiden materiaalien ja yhteistyökumppaneiden avulla.

Ferendan toimiston uusi ilme:

Anna ROCKO-levyn mullistaa sinunkin remonttisi!

Rocko-levyillä saat uudistettua niin kodin kuin liiketilojen pinnat nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Anna Rocko-levyn mullistaa remonttisi!