Suomen Talomestarit Oy ja Hartman Rauta Oy lanseeraavat innovatiiviset ROCKO-levyt

Yhteistyöllä kohti optimistista tulevaisuutta:

Suomen Talomestarit Oy ja Hartman Rauta Oy tuovat ROCKO-levyn märkä- ja kuivatiloihin Suomen markkinoille!​

Suomen Talomestarit Oy ja Hartman Rauta Oy ilmoittavat uudesta yhteistyöstään, joka tuo kotien ja rakennusten ulkonäköön ja kestävyyteen uuden ulottuvuuden. Yhdessä muodostamme vahvan tiimin, jonka tavoitteena on tarjota asiakkaillemme parasta.

ROCKO-levyjen saapuminen Suomeen on merkittävä virstanpylväs rakennusmateriaalialalla. Suomen Talomestarit Oy toimii Etelä-Suomen ROCKO-levyjen asentajana, ja Hartman Raudan kanssa yhteistyössä takaamme, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset materiaalit ja asennuspalvelut. Suomen Talomestarien toimitusjohtaja Katariina Komulainen korostaa yhteistyön olevan ajankohtaisesti loistava. “Kriisit tarjoavat mahdollisuuksia muutokseen ja kehitykseen; innovatiivisuus on ensiarvoisen tärkeää,” Komulainen toteaa.

ROCKO-levyt eivät ole pelkästään rakennusmateriaaleja; ne ovat investointi kestävyyteen, tyylikkyyteen ja helppohoitoisuuteen. Ne tarjoavat kestävän suojan märkätiloihin ja säilyttävät ulkonäkönsä vuosien ajan. Suomen Talomestarit Oy:n ammattitaitoiset asentajat varmistavat, että ROCKO-levyjen potentiaali hyödynnetään täysimääräisesti jokaisessa kohteessa.

rocko yhteistyö

Hartman Rauta Oy tunnetaan laadukkaista rakennusmateriaaleistaan ja luotettavasta palvelustaan. Yhteistyön myötä voimme varmistaa, että ROCKO-levyjen asennuksessa käytetään vain parhaita materiaaleja, jotka täyttävät korkeimmatkin laatuvaatimukset. Hartman Raudan ammattilaiset takaavat, että jokainen projekti etenee sujuvasti ja että asiakkaan tarpeet ovat etusijalla.

ROCKO-levyjen tuominen Suomeen on merkittävä askel eteenpäin rakennusmateriaalialalla ja sitoutumista kestävään sekä laadukkaaseen rakentamiseen. Suomen Talomestarit Oy ja Hartman Rauta Oy ovat ylpeitä voidessaan olla osa tätä kehitystä ja tarjota asiakkailleen parasta.

Hartman Rauta Oy:n Arto Ripatti on tyytyväinen, että lisäksi löytyi asennuskumppani Talomestarit, joka ei ainoastaan asenna levyjä vaan tarvittaessa myös remontoi ja rakentaa asiakkaan kokonaistarpeen mukaisesti.

Yhteistyö mahdollistaa tuloksellisen työn vaikeina aikoina markkinoilla, jossa tulevaisuutta rakennetaan kestävästi sukupolvelta toiselle.

Anna ROCKO-levyn mullistaa remonttisi!

Rocko-levyillä saat uudistettua niin kodin kuin liiketilojen pinnat nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Anna Rocko-levyn mullistaa remonttisi!