Liiketilaremontti kasvun välineenä

Liiketilaremontti tulee ajankohtaiseksi monessa eri tilanteessa. Ovatko liiketilanne jääneet ajan hampaisiin, tarvitsetteko liiketilojen muutostöitä, kaipaatteko energiatehokkuutta, vai rakennatteko kenties täysin uutta? Talomestarit toteuttaa uudistustarpeene vankalla kokemuksella, sitoumuksella ja luottamuksella!

Inspiroiva työympäristö kasvattaa tuottavuutta

Tiesitkö, että viihtyisä, valoisa ja inspiroiva työympäristö parantaa työntekijöiden tuottavuutta, vähentää sairaslomia ja voi näkyä suoraan yrityksen tuloksessa? 

Liiketilaremontti ei ole vain työntekijöiden ympäristön esteettisyyden parannusta, vaan ensisijaisesti tuottavuuden kasvattamista optimaalisen asiakas- ja työympäristön kautta. Viihtyisät liiketilat saavat asiakkaatkin tutkitusti viettämään enemmän aikaa, joka vaikuttaa suoraan keskiostoksen määrään. 

Oli kyseessä sitten toimisto, myymälä, kahvila tai kuntosali, liiketilan viihtyisyyteen kannattaa satsata päivittämällä tiloja säännöllisesti.

kylpyhuoneremontti

Palvelumme liiketilan omistajalle

Käyttötarkoituksen muutos

Vuokrasitko uuden tilan, joka vaatii muutostöitä ennen käyttöönottoa? Me autamme!

Nykyisten tilojen modernisointi

Nykyaikaiset liiketilat vaikuttavat asiakaskokemukseen ja keskiostoksen määrään.

Liiketilojen kunnossapitotyöt

Tarvitsetko vain pintapuolisia uudistustöitä siellä ja täällä? Onnistuu!

Energiatehokkuus-remontit

Energiatehokkuus ja vihreät arvot miellyttävät asiakkaita ja pienentävät laskujasi.

Miksi Liiketilaremontti kanssamme?

Kokenut kumppani

Yli 30 vuoden kokemus liiketilaremonteista - olemme ammattitaitoinen ja luotettava partnerisi kaikenkokoisissa uudistuksissa!

Todistetusti laadukas

Olemme uudistaneet lukuisia erilaisia toimitiloja aina moderneista toimistokomplekseista myymälöihin, palvelutiloihin ja ravintoloihin.

Oma projektipäällikkö

Talomestareiden asiakkaana sinulla on oma projektipäällikkö, joka huolehtii, että uudistuksesi sujuu ammattimaisesti ajallaan, ja informoi sinua joka käänteessä!

Yhteys­henkilöt

Janne Vanhanen

Työnjohtaja, liiketilat ja toimistot

Janne on kokenut kettu kaikenkokoisissa liiketila- ja toimistouudistuksissa. Pitkä kokemus takaa ammattimaisen ja asiantuntevan otteen projektin kaikissa vaiheissa, ja Jannelta saatkin myös arvokasta apua ja neuvoja toiminnallisten kokonaisuuksien suunnittelemisessa.

Jonne Järvinen

Työnjohtaja, asunto-osakeyhtiöt

Jonne hoitaa projektisi toteutuksen pitkän kokemuksen tuomalla jämptillä ja varmalla otteella. Oli asunto-osakeyhtiönne uudistuksessa kyse sitten porraskäytävien maalauksesta tai kaikkien huoneistojen täysremontista, Jonne hoitaa homman maaliin.