Toimisto­remontti tuo uutta potkua arkeen

Nykyaikainen toimisto pitää työntekijäsi virkeinä ja tuottavina, ja parantaa tutkitusti työviihtyvyyttä. Satsaamalla toimistoremonttiin voi tehdä tiloistasi helposti modernit ja viihtyisät. Samalla säästät energiakustannuksissa siirtymällä nykyaikaisiin ratkaisuihin. Talomestarit toteuttavat pienet ja suuret toimistoremontit luotettavasti ammattitaidolla!

Inspiroiva työympäristö kasvattaa tuottavuutta

Tiesitkö, että viihtyisä, valoisa ja inspiroiva työympäristö parantaa työntekijöiden tuottavuutta, vähentää sairaslomia ja voi näkyä suoraan yrityksen tuloksessa? 

Toimiston modernisoinnissa ei ole kyse vain työntekijöiden ympäristön esteettisyydestä, vaan ensisijaisesti tuottavuuden kasvattamisesta optimaalisen työympäristön kautta. Tiedätkö, mikä kaikki vaikuttaa työntekijöiden tuottavuuden kasvattamiseen? Voit lukea lisää tästä artikkelista.

Autamme sinua mielellämme toimistonne uudistamisessa. Jätä tarjouspyyntö, tai ota suoraan yhteyttä, ja keskustellaan lisää!

kylpyhuoneremontti

Minkälainen toimisto­remontti sopii teille?

Toimiston nykyaikaistaminen

Onko toimistonne jäänyt ajastaan jälkeen? Modernissa toimistossa suositaan avaruutta ja valoisuutta sekä viihtyisyyttä.

Uusien tilojen mukauttaminen

Onko edessä muutto uusiin tiloihin? Vuokratilojen mukauttaminen teidän toimistollenne sopiviksi on ensimmäinen askel eteenpäin.

Toimiston kunnossapitotyöt

Joskus toimiston pinnat kaipaavat pientä ylläpitoa, ja pintojen uudistuksella saamme helposti aikaan suuren muutoksen.

Uuden toimiston rakentaminen

Kun rakennetaan kokonaan uutta, pääset vaikuttamaan toimiston toiminnallisuuteen jo heti ensiaskeleista.

Miksi toimistoremontti Talomestareilta?

Kokenut kumppani

Yli 30 vuoden kokemus toimistoremonteista - olemme ammattitaitoinen ja luotettava partnerisi kaikenkokoisissa uudistuksissa!

Todistetusti laadukas

Olemme uudistaneet lukuisia erilaisia toimitiloja aina moderneista toimistokomplekseista myymälöihin, palvelutiloihin ja ravintoloihin.

Oma projektipäällikkö

Talomestareiden asiakkaana sinulla on oma projektipäällikkö, joka huolehtii, että uudistuksesi sujuu ammattimaisesti ajallaan, ja informoi sinua joka käänteessä!

Yhteys­henkilöt

Janne Vanhanen

Työnjohtaja, liiketilat ja toimistot

Janne on kokenut kettu kaikenkokoisissa liiketila- ja toimistouudistuksissa. Pitkä kokemus takaa ammattimaisen ja asiantuntevan otteen projektin kaikissa vaiheissa, ja Jannelta saatkin myös arvokasta apua ja neuvoja toiminnallisten kokonaisuuksien suunnittelemisessa.

Jonne Järvinen

Työnjohtaja, asunto-osakeyhtiöt

Jonne hoitaa projektisi toteutuksen pitkän kokemuksen tuomalla jämptillä ja varmalla otteella. Oli asunto-osakeyhtiönne uudistuksessa kyse sitten porraskäytävien maalauksesta tai kaikkien huoneistojen täysremontista, Jonne hoitaa homman maaliin.