Pintaremontti ja lattian vaihto

Kaipaatko kotiisi pientä pintaremonttia tai suurempaa muutosta? Viihtyisä koti kaipaa toisinaan remontointia pysyäkseen asujiensa menossa mukana. Pintaremontin tekeminen on helppoa, kun suunnittelutyö tehdään huolellisesti ja remontoinnin hoitavat alan ammattilaiset. Me Talomestareilla toteutamme pintaremonttisi alusta loppuun asti, edullisesti ammattitaidolla.

0 +
remonttia toteutettu
0 %
tyytyväisiä asiakkaita
0 +
ammattilaista palveluksessasi

Miksi tehdä pintaremontti?

Jokainen meistä haluaa viettää aikaa mukavassa, kutsuvassa kodissa. Kaikista yksinkertaisin tapa uudistaa kodin ilmettä on toteuttaa pintaremontti. 

Pintaremontti antaa huoneistolle lisää käyttöikää ja viihtyisyyttä. Olipa kyse sitten tapetoinnista, laminaatin asennuksesta tai suuremmasta muutoksesta, apunasi ovat Talomestarien ammattilaiset. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut, eikä sinun tarvitse turvautua useiden toimijoiden puoleen. 

Pintaremontissa tulee huomioida useita, niin isoja kuin pienempiäkin asioita. Taloyhtiölle tehtävät ilmoitukset, kantavat seinät, pistorasioiden paikat ja monet muut asiat vaativat tekijäkseen ammattitaitoisen remonttimiehen.

Kun valitset pintamateriaaleja, mieti, minkälaisella käytöllä kotisi on, mikä budjettisi on, ja mitä sinä arvostat. Jokaisella materiaalilla, oli kyse sitten vinyylilattiasta tai graniittitasosta.

Minkä lattiamateriaalin valitsen?

Laminaatti

Laminaatti on edullinen ja kestävä, tyylikäs ratkaisu tilaan kuin tilaan. Laminaatti on helppoa ja nopeaa asentaa kotiisi, ja remonttisi on näin edullisempi.

Parketti

Parketti on tyylikäs ja arvokas puupinta, joka on kosotumuskeltaan pehmeämpi kuin laminaatti. Parkettia voi vuosien saatoss hioa ja lakata makuun sopivaksi.

Vinyyli

Vinyylilattia on kovuudeltaan laminaatin tasoa. Se on erittäin kestävä ja monipuolinen vaihtoehto. Jalan alla vinyyli tuntuu laminaattia lämpimämmältä.

Muut materiaalit

Laattalattia on klassinen ja helposti puhdistettava. Mikrosementti toimii esimerkiksi kylpyhuoneissa, ja erilaisia komposiittejakin hyödynnetään paljon.

Näin remontti etenee

Tarjouspyyntö
Kaikki alkaa tarjouspyynnöstä ja tarjouksesta. Täytä remonttisi tiedot tarjouspyyntösivuillamme, ja toimitamme sinulle alustavan laskelman remonttisi kustannuksista. Käymme tarkistamassa tilan lopullista tarjousta varten, jonka jälkeen remontti voi alkaa.
Valmistuminen
Kun remontti on valmis, sovimme yhdessä avaintenluovutuksesta ja mahdollisesta lopputarkastuksesta. Tämän jälkeen pääset nauttimaan uudistetusta keittiöstäsi, kylpyhuoneestasi, lattiastasi tai täysin uudistetusta kodistasi!
Remontin toteutus
Toteutamme remonttisi tarjouksessa sovitussa aikataulussa. Pidämme sinut informoituna remontin etenemisestä, ja voimme tarvittaessa laajentaa remonttia toivomuksestasi myös kesken projektin. Koska löydät meiltä myös putki- ja sähköasentajat, toteutus on sulavaa!

Miksi Talomestarit?

Kokenut kumppani

Yli 30 vuoden kokemus erilaisista kodin remonteista - olemme ammattitaitoinen ja luotettava partnerisi kaikenkokoisissa uudistuksissa!

Todistetusti laadukas

Talomestarit pyrkivät aina toimittamaan sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen, kotisi puitteet huomioiden. Voit luottaa meihin.

Paljon ammattilaisia

Pelkäätkö, että valitsemasi yritys jättää hommat kesken? Ei hätää, Talomestarit työllistävät yli 50 ammattilaista, eikä remonttisi jää koskaan puolitiehen.

Yhteys­henkilöt

Janne Vanhanen

Työnjohtaja, liiketilat ja toimistot

Janne on kokenut konkari kaikenkokoisissa liiketila- ja toimistouudistuksissa. Pitkä kokemus takaa ammattimaisen ja asiantuntevan otteen projektin kaikissa vaiheissa, ja Jannelta saatkin myös arvokasta apua ja neuvoja toiminnallisten kokonaisuuksien suunnittelemisessa.

Marko Roose

Marko Roose

Työnjohtaja, kotitaloudet

Marko on toiminut kotitalousremonttien parissa pitkään, ja hänellä on kokemusta yli tuhannen kodin remontin toteuttamisesta. 

Marko pyörittää yli viidenkymmenen hengen ammattilaistiimiä, johon kuuluu osaajia aina kirvesmiehistä laatoittajiin, putkimiehiin ja sähköasentajiin. 

Jonne Järvinen

Työnjohtaja, asunto-osakeyhtiöt

Jonne hoitaa projektisi toteutuksen pitkän kokemuksen tuomalla jämptillä ja varmalla otteella. Oli asunto-osakeyhtiönne uudistuksessa kyse sitten porraskäytävien maalauksesta tai kaikkien huoneistojen täysremontista, Jonne hoitaa homman maaliin.

Kalle Kolehmainen

Myyntipäällikkö