Keittiöremontti uudistaa kodin sydämen

Kodin arvokkain tila ansaitsee erityishuomiota. Vanhanaikainen keittiö saa kodin ilmeen herkästi ajastaan jääneeksi. Nykyaikaiset ratkaisut helpottavat arkea, tarjoavat uudenlaisia säilytysmahdollisuuksia, ja miellyttävät silmää. Talomestarit asentavat sinulle kaikkien valmistajien keittiöt laadukkaasti ja ammattitaitoisesti - ja valmistajia edullisemmin.

Helppo ja edullinen keittiöremontti

Olipa kyseessä iso tai pieni keittiöremontti, me toteutamme sen sinulle! Keittiöremontin tekemisessä on monta huomioitavaa asiaa, kuten kodinkoneet ja niiden paikat, vesipisteet, sähkövirrat ja rakennusmateriaalit. Keittiöremontin ei silti tarvitse olla ikuisuusprojekti. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – meidän kauttamme saat koko remonttipaketin, eikä sinun tarvitse asioida lukuisten tavaran- tai palveluntoimittajien kanssa.

Keittiöremontissa perusteellinen suunnittelu varmistaa sen, että aikataulu ja budjetti pitävät. Toimiva kokonaisratkaisu syntyy, kun tyylikäs ulkoasu yhdistyy käytännöllisiin ratkaisuihin ja ergonomiaan. Laaja osaamisemme varmistaa sen, että saat juuri sellaisen keittiön kuin haluat.

Mitä odotat keittiöremontiltasi?

Edullisuus, helppous ja nopeus

Haluatko tehdä helpon ja edullisen keittiöremontin? SIlloin paras ratkaisu voi olla pelkkien keittiönkaapien ovien vaihtaminen uusiin.

Perusuudistus ja toiminnallisuus

Haetko ensisijaisesti siisteyttä ja toiminnallisuutta? Uudistamalla perusasiat saat keittiöstäsi helposti toimivan ja miellyttävän.

Persoonallisuus ja moderni ilme

Haluatko kodin sydämestä katseenvangitsijan? Erilaisilla tilaratkasu- ja materiaalivalinnoilla luodaan helposti WOW-efektiä.

Supermoderni design-keittiö

Anna mielikuvituksesi lentää, ja luo kanssamme omannäköisesi laadukas ja toiminnallinen designkeittiöunelma - kuten sinä haluat.

Miksi keittiöremontti Talomestareilta?

Edullisempi vaihtoehto

Talomestarit toteuttavat uuden keittiösi asennuksen laadukkaasti ja edullisesti. Keittiön asennuksen hinta vaihtelee 1000e-1600e välillä.

Paljon ammattilaisia

Pelkäätkö, että valitsemasi yritys jättää hommat kesken? Ei hätää, Talomestarit työllistävät yli 50 ammattilaista, eikä remonttisi jää koskaan puolitiehen.

Kokenut kumppani

Yli 30 vuoden kokemus kodin remonteista - olemme ammattitaitoinen ja luotettava partnerisi kaikenkokoisissa uudistuksissa!

Yhteys­henkilöt

Janne Vanhanen

Työnjohtaja, liiketilat ja toimistot

Janne on kokenut konkari kaikenkokoisissa liiketila- ja toimistouudistuksissa. Pitkä kokemus takaa ammattimaisen ja asiantuntevan otteen projektin kaikissa vaiheissa, ja Jannelta saatkin myös arvokasta apua ja neuvoja toiminnallisten kokonaisuuksien suunnittelemisessa.

Marko Roose

Marko Roose

Työnjohtaja, kotitaloudet

Marko on toiminut kotitalousremonttien parissa pitkään, ja hänellä on kokemusta yli tuhannen kodin remontin toteuttamisesta. 

Marko pyörittää yli viidenkymmenen hengen ammattilaistiimiä, johon kuuluu osaajia aina kirvesmiehistä laatoittajiin, putkimiehiin ja sähköasentajiin. 

Jonne järvinen

Työnjohtaja, asunto-osakeyhtiöt

Jonne hoitaa projektisi toteutuksen pitkän kokemuksen tuomalla jämptillä ja varmalla otteella. Oli asunto-osakeyhtiönne uudistuksessa kyse sitten porraskäytävien maalauksesta tai kaikkien huoneistojen täysremontista, Jonne hoitaa homman maaliin.

Keittiöremontti tulee ajankohtaiseksi tietyin väliajoin jokaisessa suomalaiskodissa. Keittiöremontin laajuuteen vaikuttaa merkittävästi henkilökohtaiset mieltymykset ja vallitsevat trendit, ja tietysti pakottavat tekijät kuten putkiremontti. Keittiöremontin hinta voi karata helposti yli 10000 euron, jos ei itse vertaile ja kilpailuta mahdollisuuksiaan.

Kun keittiöremontti tulee sinulle ajankohtaiseksi, muista nämä neljä asiaa!

  1. Keittiöremontti vai keittiökaappien ovien uusiminen?

Usein on tilanteita, joissa keittiö on ulkoisesti jäänyt vanhan näköiseksi, mutta keittiökaappien rungot ovat vielä hyvässä kunnossa ja toiminnallisuudeltaan sopivia. Tällöin järkevin ja kustannustehokkain keittiöremontti toteutetaan säilyttämällä vanhat keittiökaappien rungot paikallaan, ja vaihtamalla vain kaappien ovet uusiin. Keittiösi ilme nykyaikaistuu uskomattoman paljon, ja säästät helposti jopa 5000 euroa remonttikustannuksissa. Parhaimmillaan uusi keittiökaapin ovi maksaa vain muutamia kymppejä kappale, ja asennustyökin on nopeaa.

keittiöremontti

2. Välitila ja työtaso – materiaalilla on väliä!

Keittiön välitila ja työtaso luovat paitsi esteettisyyttä, myös käytännöllisyyttä. Vanhentuneet työtasot ovat kulahtaneita ja naarmuisia, ja parhaat päivänsä nähnyt välitilan laatoitus on väkisinkin sottaisen näköinen ja vaikeasti puhdistettava. Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa maltaita kaiken uusimisesta.

Välitilaan saadaan aikaan valtava muutos asentamalla laattojen päälle välitilalevyt. Välitilalevyt ovat muutamasta kympistä muutamaan sataseen maksavia ohuita levyjä, jotka yksinkertaisesti liimataan vanhan laatan päälle. Välitilalevyjä on saatavilla kaikissa eri kuoseissa aina perinteisistä sävyistä kivipintaa tai laattaa muistuttaviin, ja villimmästä päästä löytyy kuvallisia ja eri efekteillä kyllästettyjä vaihtoehtoja. Välitilan uusiminen voi muodostua koko keittiösi kohokohdaksi!

Keittiön työtasoa uusittaessa materiaalikustannukset määräävät kokonaiskulun. Jos haluat graniittia, hintaa luonnollisesti tulee. Jos kaipaan kuitenkin edullisempaa uudistusta, ovat laminaattityötasot kestäviä ja tyylikkäitä – ja edullisia – ratkaisuja. Laminaatia on helppo löytää juuri sinua miellyttävässä sävyssä.

keittiön kaapin ovien vaihto

3. Edullisena pakettina vai monesta osasta?

Kun valitset uuden keittiösi toimittajaa, saattaa mieleesi juolahtaa eri osien ostaminen eri toimittajilta. Se, mikä hankintavaiheessa voi vaikuttaa kustannustehokkaalta ratkaisulta, voi kuitenkin asennusvaiheessa paljastua painajaiseksi. Eri valmistajien keittiöt kootaan ja asennetaan eri tavalla, ja pahimmassa tapauksessa keittiötäsi ei saa kunnolla toimimaan. Järkevin ratkaisu kustannustehokkaan keittiöremontin toteuttamisessa on hankkia tarjoukset tunnetuilta edullisten mutta laadukkaiden keittiöiden myyjiltä, kuten Epoqilta ja Ikealta, ja hyödyntää heidän suunnittelijoitaan täydellisen ratkaisun löytämiseksi. On turhaa pelätä esimerkiksi Ikeaa ”heikkolaatuiseksi” – Ikean keittiöt ovat oikein toimivia ja kestäviä, ja jos uutta kaapinovea tarvitsee, sen hankintahinta on vain muutaman kympin.

Sama sääntö ei kuitenkaan päde kodinkoneissa. Keittiösuunnittelijasi asentaa suunnitelmaasi oman talonsa kodinkoneet, mutta näitä sinun ei tarvitse noudattaa. Voit hyvin hankkia pesukoneesi, uunisi ja lietesi toiselta toimittajalta, koska mitat ja asennustavat ovat standardeja. Jos keittiösi on pieni, kannattaa harkita hieman arvokkaampia, mutta vähäisiä neliöitä säästäviä ratkaisuja, kuten integroitua uuni-mikroa.

keittiöremontti

4. Keittiön asennus edullisemmin

Kun olet valinnut keittiösi toimittajan, he yrittävät myydä sinulle asennuspalvelua paketin mukaan. Jopa edullisten keittiökokonaisuuksien toimittajat tarjoavat kuitenkin toisinaan todella kallista asennuspalvelua, joten asennus kannattaakin kilpailuttaa. Kun valitsen keittiösi asentajaa, huolehdi, että yrityksellä on kokemusta nimenomaan sinun tilaamasi keittiömallin asennuksesta. Pyydä asennuksesta etukäteen pakettihinta, äläkä suostu tuntihinnoitteluun muutoin kuin lisätöiden osalta. Tarkasta myös projektiin kuluva aika, ettet joudu kärvistelemään remonttiympäristössä viikkotolkulla.

Esimerkiksi Talomestarit tarjoaa keittiön asennuspalvelua kiinteään hintaan keittiön koosta riippuen – 1000e tai 1600e. Pääasiassa toimittajien asennuspalveluiden hinta lähtee aina yli 2000 eurosta. Mieti siis tarkkaan, mitä valitset!

Jos haluat apua keittiöremonttisi toteutuksessa, autamme mielellämme! Voit ottaa meihin yhteyttä tästä.