Keittiöremontti edulliseen pakettihintaan!

Kodin arvokkain tila ansaitsee erityishuomiota. Vanhanaikainen keittiö saa kodin ilmeen herkästi ajastaan jääneeksi. Nykyaikaiset ratkaisut helpottavat arkea, tarjoavat uudenlaisia säilytysmahdollisuuksia, ja miellyttävät silmää. Talomestarit asentavat sinulle kaikkien valmistajien keittiöt laadukkaasti ja ammattitaitoisesti pakettihintaan - ja valmistajia edullisemmin.

Helppo ja edullinen keittiön asennus

Olipa kyseessä iso tai pieni keittiöremontti, me toteutamme sen sinulle! Keittiöremontin tekemisessä on monta huomioitavaa asiaa, kuten kodinkoneet ja niiden paikat, vesipisteet, sähkövirrat ja rakennusmateriaalit. Keittiöremontin ei silti tarvitse olla ikuisuusprojekti. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – meidän kauttamme saat koko remonttipaketin, eikä sinun tarvitse asioida lukuisten tavaran- tai palveluntoimittajien kanssa.

Voit hankkia koko keittiöpaketin kauttamme miltä vain valmistajalta, tai hoitaa itse keittiösi suunnittelun valitsemallasi tavarantoimittajalla. Me asennamme keittiösi aina valmistajia edullisemmin, nyt alennettuun pakettihintaan! (Mahdolliset purku- ja suojaustyöt, sähkötyöt, putkityöt ja muut lisätyöt eivät kuulu hintaan. Pyydä aina erillinen tarjous erittelyineen laajemmista töistä.)

Kerro lisää keittiöremonttisi tarpeista, keittiön koosta ja muista erityispiirteistä, ja otamme yhteyttä keittiösi osalta pikimmiten! Toteutamme keittiöremontteja Vantaalla ja muualla Etelä-Suomessa.

Mitä odotat keittiöremontiltasi?

Edullisuus, helppous ja nopeus

Haluatko tehdä helpon ja edullisen keittiöremontin? SIlloin paras ratkaisu voi olla pelkkien keittiönkaapien ovien vaihtaminen uusiin.

Perusuudistus ja toiminnallisuus

Haetko ensisijaisesti siisteyttä ja toiminnallisuutta? Uudistamalla perusasiat saat keittiöstäsi helposti toimivan ja miellyttävän.

Persoonallisuus ja moderni ilme

Haluatko kodin sydämestä katseenvangitsijan? Erilaisilla tilaratkasu- ja materiaalivalinnoilla luodaan helposti WOW-efektiä.

Supermoderni design-keittiö

Anna mielikuvituksesi lentää, ja luo kanssamme omannäköisesi laadukas ja toiminnallinen designkeittiöunelma - kuten sinä haluat.

Asiakkaiden mietteitä

Miksi keittiöremontti Talomestareilta?

Edullisempi vaihtoehto

Talomestarit toteuttavat uuden keittiösi asennuksen laadukkaasti ja edullisesti. Keittiön asennuksen hinta vaihtelee vaatimusten mukaan.

Paljon ammattilaisia

Pelkäätkö, että valitsemasi yritys jättää hommat kesken? Ei hätää, Talomestarit työllistävät yli 50 ammattilaista, eikä remonttisi jää koskaan puolitiehen.

Kokenut kumppani

Yli 30 vuoden kokemus kodin remonteista - olemme ammattitaitoinen ja luotettava partnerisi kaikenkokoisissa uudistuksissa!