Keittiöremontti uudistaa kodin sydämen

Kodin arvokkain tila ansaitsee erityishuomiota. Vanhanaikainen keittiö saa kodin ilmeen herkästi ajastaan jääneeksi. Nykyaikaiset ratkaisut helpottavat arkea, tarjoavat uudenlaisia säilytysmahdollisuuksia, ja miellyttävät silmää. Talomestarit asentavat sinulle kaikkien valmistajien keittiöt laadukkaasti ja ammattitaitoisesti - ja valmistajia edullisemmin.

Helppo ja edullinen keittiöremontti

Olipa kyseessä iso tai pieni keittiöremontti, me toteutamme sen sinulle! Keittiöremontin tekemisessä on monta huomioitavaa asiaa, kuten kodinkoneet ja niiden paikat, vesipisteet, sähkövirrat ja rakennusmateriaalit. Keittiöremontin ei silti tarvitse olla ikuisuusprojekti. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – meidän kauttamme saat koko remonttipaketin, eikä sinun tarvitse asioida lukuisten tavaran- tai palveluntoimittajien kanssa.

Keittiöremontissa perusteellinen suunnittelu varmistaa sen, että aikataulu ja budjetti pitävät. Toimiva kokonaisratkaisu syntyy, kun tyylikäs ulkoasu yhdistyy käytännöllisiin ratkaisuihin ja ergonomiaan. Laaja osaamisemme varmistaa sen, että saat juuri sellaisen keittiön kuin haluat.

Mitä odotat keittiöremontiltasi?

Edullisuus, helppous ja nopeus

Haluatko tehdä helpon ja edullisen keittiöremontin? SIlloin paras ratkaisu voi olla pelkkien keittiönkaapien ovien vaihtaminen uusiin.

Perusuudistus ja toiminnallisuus

Haetko ensisijaisesti siisteyttä ja toiminnallisuutta? Uudistamalla perusasiat saat keittiöstäsi helposti toimivan ja miellyttävän.

Persoonallisuus ja moderni ilme

Haluatko kodin sydämestä katseenvangitsijan? Erilaisilla tilaratkasu- ja materiaalivalinnoilla luodaan helposti WOW-efektiä.

Supermoderni design-keittiö

Anna mielikuvituksesi lentää, ja luo kanssamme omannäköisesi laadukas ja toiminnallinen designkeittiöunelma - kuten sinä haluat.

Miksi keittiöremontti Talomestareilta?

Edullisempi vaihtoehto

Talomestarit toteuttavat uuden keittiösi asennuksen laadukkaasti ja edullisesti. Keittiön asennuksen hinta vaihtelee 1000e-1600e välillä.

Paljon ammattilaisia

Pelkäätkö, että valitsemasi yritys jättää hommat kesken? Ei hätää, Talomestarit työllistävät yli 50 ammattilaista, eikä remonttisi jää koskaan puolitiehen.

Kokenut kumppani

Yli 30 vuoden kokemus kodin remonteista - olemme ammattitaitoinen ja luotettava partnerisi kaikenkokoisissa uudistuksissa!

Yhteys­henkilöt

Janne Vanhanen

Työnjohtaja, liiketilat ja toimistot

Janne on kokenut konkari kaikenkokoisissa liiketila- ja toimistouudistuksissa. Pitkä kokemus takaa ammattimaisen ja asiantuntevan otteen projektin kaikissa vaiheissa, ja Jannelta saatkin myös arvokasta apua ja neuvoja toiminnallisten kokonaisuuksien suunnittelemisessa.

Marko Roose

Marko Roose

Työnjohtaja, kotitaloudet

Marko on toiminut kotitalousremonttien parissa pitkään, ja hänellä on kokemusta yli tuhannen kodin remontin toteuttamisesta. 

Marko pyörittää yli viidenkymmenen hengen ammattilaistiimiä, johon kuuluu osaajia aina kirvesmiehistä laatoittajiin, putkimiehiin ja sähköasentajiin. 

Jonne järvinen

Työnjohtaja, asunto-osakeyhtiöt

Jonne hoitaa projektisi toteutuksen pitkän kokemuksen tuomalla jämptillä ja varmalla otteella. Oli asunto-osakeyhtiönne uudistuksessa kyse sitten porraskäytävien maalauksesta tai kaikkien huoneistojen täysremontista, Jonne hoitaa homman maaliin.