Keittiöremontti markkinoiden edullisimpaan pakettihintaan!

Kodin arvokkain tila ansaitsee erityishuomiota. Vanhanaikainen keittiö saa kodin ilmeen herkästi ajastaan jääneeksi. Nykyaikaiset ratkaisut helpottavat arkea, tarjoavat uudenlaisia säilytysmahdollisuuksia, ja miellyttävät silmää. Talomestarit asentavat sinulle kaikkien valmistajien keittiöt laadukkaasti ja ammattitaitoisesti pakettihintaan - ja valmistajia edullisemmin.

Helppo ja edullinen keittiön asennus alk. 1240e!

Olipa kyseessä iso tai pieni keittiöremontti, me toteutamme sen sinulle! Keittiöremontin tekemisessä on monta huomioitavaa asiaa, kuten kodinkoneet ja niiden paikat, vesipisteet, sähkövirrat ja rakennusmateriaalit. Keittiöremontin ei silti tarvitse olla ikuisuusprojekti. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – meidän kauttamme saat koko remonttipaketin, eikä sinun tarvitse asioida lukuisten tavaran- tai palveluntoimittajien kanssa.

Voit hankkia koko keittiöpaketin kauttamme miltä vain valmistajalta, tai hoitaa itse keittiösi suunnittelun valitsemallasi tavarantoimittajalla. Me asennamme keittiösi aina valmistajia edullisemmin, pakettihintaan 1240e-1980e (sis. alv).

Pyydä tarjous ja kerro lisää keittiöremonttisi tarpeista, keittiön koosta ja muista erityispiirteistä, ja lähetämme sinulle pakettitarjouksen!

Mitä odotat keittiöremontiltasi?

Edullisuus, helppous ja nopeus

Haluatko tehdä helpon ja edullisen keittiöremontin? SIlloin paras ratkaisu voi olla pelkkien keittiönkaapien ovien vaihtaminen uusiin.

Perusuudistus ja toiminnallisuus

Haetko ensisijaisesti siisteyttä ja toiminnallisuutta? Uudistamalla perusasiat saat keittiöstäsi helposti toimivan ja miellyttävän.

Persoonallisuus ja moderni ilme

Haluatko kodin sydämestä katseenvangitsijan? Erilaisilla tilaratkasu- ja materiaalivalinnoilla luodaan helposti WOW-efektiä.

Supermoderni design-keittiö

Anna mielikuvituksesi lentää, ja luo kanssamme omannäköisesi laadukas ja toiminnallinen designkeittiöunelma - kuten sinä haluat.

Asiakkaiden mietteitä

Miksi keittiöremontti Talomestareilta?

Edullisempi vaihtoehto

Talomestarit toteuttavat uuden keittiösi asennuksen laadukkaasti ja edullisesti. Keittiön asennuksen hinta vaihtelee 1240e-1980e välillä (sis. alv.)

Paljon ammattilaisia

Pelkäätkö, että valitsemasi yritys jättää hommat kesken? Ei hätää, Talomestarit työllistävät yli 50 ammattilaista, eikä remonttisi jää koskaan puolitiehen.

Kokenut kumppani

Yli 30 vuoden kokemus kodin remonteista - olemme ammattitaitoinen ja luotettava partnerisi kaikenkokoisissa uudistuksissa!

Yhteys­henkilöt

Janne Vanhanen

Työnjohtaja, liiketilat ja toimistot

Janne on kokenut konkari kaikenkokoisissa liiketila- ja toimistouudistuksissa. Pitkä kokemus takaa ammattimaisen ja asiantuntevan otteen projektin kaikissa vaiheissa, ja Jannelta saatkin myös arvokasta apua ja neuvoja toiminnallisten kokonaisuuksien suunnittelemisessa.

Marko Roose

Marko Roose

Työnjohtaja, kotitaloudet

Marko on toiminut kotitalousremonttien parissa pitkään, ja hänellä on kokemusta yli tuhannen kodin remontin toteuttamisesta. 

Marko pyörittää yli viidenkymmenen hengen ammattilaistiimiä, johon kuuluu osaajia aina kirvesmiehistä laatoittajiin, putkimiehiin ja sähköasentajiin. 

Jonne Järvinen

Työnjohtaja, asunto-osakeyhtiöt

Jonne hoitaa projektisi toteutuksen pitkän kokemuksen tuomalla jämptillä ja varmalla otteella. Oli asunto-osakeyhtiönne uudistuksessa kyse sitten porraskäytävien maalauksesta tai kaikkien huoneistojen täysremontista, Jonne hoitaa homman maaliin.

Kalle Kolehmainen

Myyntipäällikkö