Kylpyhuone­remontti

Miltä kuulostaisi aikataulussa valmistuva kylpyhuoneremontti? Jos vastasit: ”Hyvältä!”, olemme oikea kumppani sinulle. Kylpyhuoneen remontointi on yksi vaativimmista kodin remonteista. Siksi sitä ei kannata tehdä itse, vaan luottaa remonttiammattilaisen taitoihin.

Hyvin suunniteltu kylpyhuoneremontti ei aiheuta yllätyksiä, ja on käytössäsi aikataulussa, ilman ylimääräisiä kustannuksia. Teemme remontin jokaisen vaiheen eikä sinun tarvitse etsiä useita palveluntuottajia kylpyhuoneremonttiasi varten. Lopputuloksena on kylpyhuone, jota on ilo käyttää vuosia eteenpäin.

0 +
remonttia toteutettu
0 %
tyytyväisiä asiakkaita
0 +
ammattilaista palveluksessasi

Mitä sinun kannattaa muistaa kylpyhuone­remonttia suunnitellessasi?

Kylpyhuoneremontti lähtee aina sinun omasta tarpeestasi. Mikä nykyisessä kylpyhuoneessa mättää?  Joskus kylpyhuoneen ilmeen totaaliseen päivittämiseen riittää pelkästään kylpyhuonekalusteiden, suihkun ja suihkuseinän uusiminen, tai kenties pintojen mikrosementointi. Laatatkin saavat joskus täysin uuden ilmeen saumat uusimalla. Usein kylpyhuone kuitenkin kannattaa päivittää kerralla kokonaisuudessaan, jolloin se palvelee sinua parhaillaan vuosikymmeniä. 

Kylpyhuoneremonttia suunnitellessa on tärkeää ottaa huomioon vesipisteiden paikat ja niihin tarvittavat muutokset, vesikaadot, kalustekiinnitykset, putkistot sekä useat taloyhtiöiden määräykset, jotka vaikuttavat remontin tekemiseen. Ottamalla yhteyttä projektipäällikköömme saat remontin etenemään sujuvasti ja ilman yllättäviä muutoksia.

kylpyhuoneremontti

Erilaisia kylpyhuone­ratkaisuja

Kalusteiden päivitys ilmeen virkistäjänä

Joskus pelkällä kalusteiden uusinnalla saadaan aikaan valtava muutos kylpyhuonetiloissa.

Mikrosementti modernisoijana

Tiesitkö, että mikrosementillä luot kylpyhuoneeseen helposti ja edullisemmin modernin ilmeen?

Spa-tunnelmaa täysuudistuksella

Pistetäänkö kaikki uusiksi? Kylpyhuoneremontti voi tuoda kotiin palan luksusta.

Saunat

Haluatko perinteisen saunatilan, vai modernin saunan esimerkiksi muotoilluilla lauteilla, lasiseinillä ja tunnelmavalaistuksella?

Tee saunomisesta nautinto

Saunaremontin yhteydessä tulee huomioida materiaalivalintojen lisäksi monta asiaa, kuten pintarakenteiden kunto, lämpö- ja vesieristeet, vesipisteiden paikat ja sähkövirta. Joskus saunaremontiksi riittää pelkkä lauteiden tai kiukaan uusiminen, mutta toisinaan kaivataan kokonaisvaltaisempaa remonttia.

Saunaremontti on kokonaispaketti, jonka teemme alusta loppuun. Sinun tarvitsee vain päättää mitä haluat ja paljonko olet valmis käyttämään rahaa remonttiisi. Me huolehdimme siitä, että aikataulu ja budjetti pitävät. Seuraa onnistuneen remontin askelmerkkejä ja ota yhteyttä projektijohtajaamme!

Lopputuloksena sinulla on uudistettu sauna, jossa voit ottaa rentouttavan lempeät löylyt!

Näin remontti etenee

Tarjouspyyntö
Kaikki alkaa tarjouspyynnöstä ja tarjouksesta. Täytä remonttisi tiedot tarjouspyyntösivuillamme, ja toimitamme sinulle alustavan laskelman remonttisi kustannuksista. Käymme tarkistamassa tilan lopullista tarjousta varten, jonka jälkeen remontti voi alkaa.
Valmistuminen
Kun remontti on valmis, sovimme yhdessä avaintenluovutuksesta ja mahdollisesta lopputarkastuksesta. Tämän jälkeen pääset nauttimaan uudistetusta keittiöstäsi, kylpyhuoneestasi, lattiastasi tai täysin uudistetusta kodistasi!
Remontin toteutus
Toteutamme remonttisi tarjouksessa sovitussa aikataulussa. Pidämme sinut informoituna remontin etenemisestä, ja voimme tarvittaessa laajentaa remonttia toivomuksestasi myös kesken projektin. Koska löydät meiltä myös putki- ja sähköasentajat, toteutus on sulavaa!

Miksi Talomestarit?

Kokenut kumppani

Talomestarit on toteuttanut yli tuhat kodin remonttia keittiöistä ja kylpyhuoneista huoneistouudistuksiin ympäri eteläisen Suomen. Tiedämme, mitä teemme!

Todistetusti laadukas

Talomestarit pyrkivät aina toimittamaan sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen, kotisi puitteet huomioiden. Voit luottaa meihin.

Paljon ammattilaisia

Pelkäätkö, että valitsemasi yritys jättää hommat kesken? Ei hätää, Talomestarit työllistävät yli 50 ammattilaista, eikä remonttisi jää koskaan puolitiehen.

Yhteys­henkilöt

Janne Vanhanen

Työnjohtaja, liiketilat ja toimistot

Janne on kokenut konkari kaikenkokoisissa liiketila- ja toimistouudistuksissa. Pitkä kokemus takaa ammattimaisen ja asiantuntevan otteen projektin kaikissa vaiheissa, ja Jannelta saatkin myös arvokasta apua ja neuvoja toiminnallisten kokonaisuuksien suunnittelemisessa.

Marko Roose

Marko Roose

Työnjohtaja, kotitaloudet

Marko on toiminut kotitalousremonttien parissa pitkään, ja hänellä on kokemusta yli tuhannen kodin remontin toteuttamisesta. 

Marko pyörittää yli viidenkymmenen hengen ammattilaistiimiä, johon kuuluu osaajia aina kirvesmiehistä laatoittajiin, putkimiehiin ja sähköasentajiin. 

Jonne Järvinen

Työnjohtaja, asunto-osakeyhtiöt

Jonne hoitaa projektisi toteutuksen pitkän kokemuksen tuomalla jämptillä ja varmalla otteella. Oli asunto-osakeyhtiönne uudistuksessa kyse sitten porraskäytävien maalauksesta tai kaikkien huoneistojen täysremontista, Jonne hoitaa homman maaliin.

Kalle Kolehmainen

Myyntipäällikkö