Suomen halvin yrityssiivous - räätälöitynä sinulle!

Säästä jopa 50% siivouskustannuksissasi - valitse Talomestareiden siivouspalvelu. Yrityssiivoukset alkaen vain 25e/h (alv 0%)!

Yrityssiivous

Superhinta!

Sinun ei tarvitse enää siivota itse, tai maksaa siivouksesta ylihintaa. Hanki yrityksen siivouspalvelut jopa 50% markkinahintaa edullisemmin - helposti ja nopeasti!!

Yrityssiivous

Kaikki mitä tarvitset!

Tarvitsetko siivousta toimistoon, myymälään, liiketilaan, porraskäytävään - vai kenties ikkunapesua tai kalusteputsausta? Meiltä saat kaiken!

Yrityssiivous

Tue pienyrittäjiä!

Siivoojamme ovat itsenäisiä yrittäjiä, jotka ovat motivoituneita alan ammattilaisia. Käyttämällä siivouspalveluamme tuet yrittäjyyttä ja yrittäjiä ympäri Suomen!

Suomen halvin yrityssiivoouspalvelu yrityksen arjen sujuvoittajaksi!

Etsitkö kustannustehokasta ratkaisua yrityksesi siivoustarpeisiin? Talomestareiden yrityssiivouspalvelu tarjoaa juuri sen, mitä tarvitset – hintaan, joka sinulle sopii! Me ymmärrämme, että puhtaus työpaikalla on ensiarvoisen tärkeää työntekijöidesi hyvinvoinnille ja yrityksesi ammattimaiselle ilmeelle. Siksi tarjoamme kattavia siivouspalveluita, jotka on suunniteltu erityisesti yritysten tarpeisiin.

Älä anna yrityksesi siivoustason laskea tai siivouskustannusten nousta. Valitse Suomen halvin yrityssiivouspalvelu, ja me takaamme, että tilasi pysyy puhtaana ja viihtyisänä – ilman, että se rasittaa budjettianne. Ota yhteyttä jo tänään, ja katso, kuinka voimme auttaa yritystäsi loistamaan!

Yrityssiivous
remonttia toteutettu
0 +
tyytyväisiä asiakkaita
0 %
ammattilaista palveluksessasi
0 +

Näin homma etenee

Tarjouspyyntö
Jätä tarjouspyyntö siivouksesta nettisivuillamme tai sähköpostitse. Kerro tarpeistasi ja toivomastasi budjetista, ja räätälöimme sinulle toimivan ratkaisun.
Siivoojan valinta
Kun olemme räätälöineet sopivan ratkaisun juuri teille, soveltuvat ammattilaiset ottavat yhteyttä, ja voit suoraan valita toivomasi siivousammattilaisen.
Sopimus
Kun olet löytänyt yrityksesi tarpeisiin soveltuvan siivousammattilaisen, allekirjoitamme sopimuksen siivouspalvelusta, ja työt voivat alkaa!
Nauti!
Siivouspalvelumme on voimassa sopimuksenne mukaisesti, ja pääset nauttimaan loistavista yritystiloista henkilöstösi ja asiakkaidesi kanssa - Suomen halvimpaan hintaan!

Asiakkaiden mietteitä

Miksi Talomestarit?

Monipuolisuus

Palvelumme kattaa kaiken toimistotilojen ylläpidosta ja jokapäiväisestä siivouksesta erikoissiivouksiin, kuten mattojen syväpuhdistukseen ja ikkunoiden pesuun.

Räätälöinti

Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä siivoussuunnitelmia, jotka vastaavat juuri teidän yrityksenne tarpeita ja budjettia.

Ammattitaito

Olipa kyseessä sitten pieni toimisto tai suuri liikekeskus, meidän ammattitaitoinen siivoushenkilökuntamme huolehtii, että tilanne on aina viimeisen päälle puhdas.

Jätä tarjouspyyntö!