KIMPPASIIVOUS - Suomen edullisin kotisiivous, vain 29,90e/h!

Sinun ei tarvitse enää siivota itse! Saat Suomen edullisimman kotisiivouksen kimpassa naapureidesi kanssa alkaen vain 29,90e/h (alv 24%)!

Yrityssiivous

Kimppasiivouksen superhinta 29,90e/h!

Sinun ei tarvitse enää siivota itse, tai maksaa siivouksesta ylihintaa. Hanki kodin siivous jopa 50% edullisemmalla yhdessä naapuriesi kanssa!

Yrityssiivous

Kaikki mitä tarvitsette!

Haluatko pikasiivouksen, täyssiivouksen, ikkunoiden pesun, kalusteiden pesun, vai jotain muuta? Meiltä saatte sen!

Yrityssiivous

Turvallinen, vakuutettu palvelu

Kaikki siivoojamme ovat luotettavia, täysin vakuutettuja ammattilaisia - näin te voitte nauttia puhtaudesta huoletta!

Kimppasiivous tavallisten ihmisten arjen helpottajana. Vähemmän stressiä - enemmän aikaa.

Tuntuuko kotisi siivoaminen loputtomalta tehtävältä? Haluatko vapauttaa aikaasi miellyttävämpiin asioihin kuin lattioiden pesuun ja pölyjen pyyhkimiseen?

Suomen edullisin kotisiivous – KIMPPASIIVOUS – on täydellinen ratkaisu sinulle! Tarjoamme kattavat siivouspalvelut, jotka tekevät kodistasi puhtaan ja raikkaan ilman, että sinun tarvitsee kuluttaa omaa kallista aikaasi tai energiaasi – tai kohtuuttomasti rahaa.

Kimppasiivouksen voit ottaa samassa talossa tai korttelissa asuvien naapureidesi kanssa. Minimimäärä koteja kimppasiivoukselle on 2kpl, mutta hinta laskee, mitä enemmän koteja on mukana! Näin pääsette kaikki nauttimaan poikkeuksellisen edullisista siivoushinnoista! Yksin kimppasiivousta ei voi ottaa.

Yrityssiivous

Mitä Kimppasiivous maksaa?

2-4 naapuria
34,90 /tunti
  •  
5+ naapuria
29,90 /tunti
  •  
asiakasta
0 +
tyytyväisyys
0 %
ammattilaista
0 +

Näin kimppasiivouksen hankinta etenee!

2+ naapuria kasaan!
Kasaa naapureistasi mahdollisimman paljon koteja mukaan. 2 kotia on minimimäärä (36e/h). Kun mukana on 5+ kotia, hinta laskee 29,90e/h!
Tee tilaus
Kun porukka on kasassa, joku teistä täyttää tilauksen sivuillamme tai sähköpostitse. Otamme yhteyttä lisäkysymyksistä ja toivomuksistanne pikimmiten.
Sopimus
Sovimme siivouspäivät, siivoustarpeet, kunkin osallisen maksutavan ja muut toivomanne erityistekijät sekä siivouksen laajuuden kimppanne eri kodeissa.
Nauti!
Kimppasiivous on voimassa toistaiseksi, ilman irtisanomisaikaa, niin kauan, kun kimpassanne on vähintään 2 kotia mukana. Nauttikaa puhtaudesta! 🙂

Asiakkaiden mietteitä

Miksi Kimppasiivous?

Hinta

Kimppasiivous mahdollistaa siivouksen ihan tavallisille ihmisille - niin kuin sinä ja minä! Yksiön siivous hoituu esimerkiksi parhaimmillaan vain 29,90 eurolla!

Monipuolisuus

Palvelumme kattaa kaiken kodin viikkosiivouksesta erikoissiivouksiin, kuten mattojen syväpuhdistukseen ja ikkunoiden pesuun.

Ammattitaito

Olipa kyseessä sitten yksiö tai kivitalo, ammattitaitoinen siivoushenkilökuntamme huolehtii, että kotinne pysyy aina puhtaana ja viihtyisänä.

Tilaa Kimppasiivous!