Toimistolle tyylikäs huomioseinä nopeasti, edullisesti ja helposti!

Rocko-sisustuslevy on toimistonne moderni ja tyylikäs ratkaisu märkä- ja kuivatilojen huomioseinäksi! Tuo toimistolle iloa, laatua ja tyylikkyyttä - jopa 2 arkipäivässä.

Toimiston tyylikäs huomioseinä nopeasti, edullisesti ja helposti!

Rocko-sisustuslevy on toimistonne moderni ja tyylikäs ratkaisu märkä- ja kuivatilojen huomioseinäksi! Tuo toimistolle iloa, laatua ja tyylikkyyttä - jopa 2 arkipäivässä.

Tuo toimistopäiviin iloa ja asiakkaille ihana ensivaikutelma! Edullisin tapa tuntuvaan muutokseen.

Tuo toimistopäiviin iloa ja asiakkaille ihana ensivaikutelma! Edullista ja nopeaa.

Toimistotyö voi olla joskus puuduttavaa. On todistettu, että viihtyisä toimistotila parantaa henkilökunnan tuottavuutta ja tyytyväisyyttä – puhumattakaan asiakkaista!

Rocko-huomioseinäpalvelulla loihdimme toimistoonne laatua ja tunnelmaa, vaikka viikonlopun aikana! Jopa pieni pätkä huomioseinää voi nostaa rakkaan päämajanne laatutuntumaa sinne, missä sen pitääkin olla.

Veden- ja iskunkestävä huomioseinälevymme on tehty 70% marmorista, joten se kestää kovassakin käytössä – myös roiskeita. Koska Rocko-levyt sopivat myös märkätiloihin, voit jopa peittää WC-tilojesi vanhat, rumat ja epäsiistit kaakelit ilman valtavia investointeja!

Löydät varmasti oman kuvionne kymmenistä vaihtoehdoistamme – mutta arvaa mitä? Levylle voi printata myös esimerkiksi oman yrityksesi logon.

Mikä on sinun valintasi?

toimiston huomioseinä

Avaimet käteen -humioseinäratkaisu

Tiedätkö jo toimistonne huomioseinien mitat? Käytä alustavaa hintalaskuria! Hintaan sisältyy kaikki tarpeellinen: huomioseinälevyt ja asennus pääkaupunkiseudulla.

HUOM! Hintalaskuri ei huomioi kampanjahintoja tai -alennuksia. Pyydä oma tarjouksesi ottamalla yhteyttä Messengerissä, lomakkeen kautta, sähköpostitse, tai puhelimitse.

Tiedätkö jo toimistonne huomioseinien mitat mitat? Käytä alustavaa hintalaskuria! Hintaan sisältyy kaikki tarpeellinen: huomioseinälevyt ja asennus pääkaupunkiseudulla.

HUOM! Hintalaskuri ei huomioi kampanjahintoja tai -alennuksia. Pyydä oma tarjouksesi ottamalla yhteyttä lomakkeen kautta, sähköpostitse, puhelimitse tai viestitse.

Two columns
Vertical
Horizontal
Rocko-remontti laskuri
Hinta-arvio remontillesi
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Kysymyksiä? Varaa oma soittoaikasi!

Mihin kaikkialle Rocko-levy sopii?

Märkätilat

Rocko-levy on kehitetty märkätiloihin nopeaksi ratkaisuksi. Levy voidaan asentaa suoraan entisen laatan päälle, jolloin lopputulos on nopea ja edullinen.

Keittiöt ja ravintolat

Saat liiketilojesi keittiöön tai ravintolaasi Rocko-levyllä aivan uutta ilmettä ja tunnelmaa. Kestävä marmorikomposiitti on nopea asentaa ja palvelee sinua pitkään.

Muut liike- ja toimitilojen seinät

Onko sinulla kampaamo, toimisto tai muu asiakastila? Rocko on nopea ja edullinen ratkaisu parempaan asiakasviihtyvyyteen!

Mielikuvitus rajana!

Erottaudu muista tiloista uniikeilla digiprintatuilla Rocko-sisustuslevyillä. Ota yhteyttä ja selvitetään mikä on juuri sinun yrityksesi liiketilaan paras ratkaisu!

Asennus jopa
2 päivässä!

Uusi ilme liiketiloihin jopa 2 päivässä!

Ymmärrämme, kuinka arvokas jokainen liiketoimintapäiväsi on. Siksi Rocko-huomioseinäpalvelun ytimessä on nopeus ja häiriöttömyys, mahdollistaen paluusi arkeen ilman pitkiä odotusaikoja.

Tavalliset liiketilaremontit voivat venyä viikoiksi, keskeyttäen liiketoimintasi ja tuottaen haasteita päivittäisessä toiminnassasi. Rocko-levyjen ansiosta uudistus valmistuu nopeasti, usein vain muutamassa päivässä.

Tämä tarkoittaa, että voit nopeasti kääntää sivun ja aloittaa uuden luvun liiketoiminnassasi, keskittyen täysillä kasvuun ja kehitykseen uudistetussa, houkuttelevassa ympäristössä.

Näin Rocko-uudistus etenee

Varaa ilmainen konsultaatio
Tulemme tiloihinne vierailemaan, ja annamme alustavan kustannusarvion työstä jo paikan päällä.
Tarjous
Talomestarit tekevät sinulle avaimet käteen -tarjouksen suunnitelman kanssa 48h kuluessa.​
Seinän asennus
Työt voidaan aloittaa jopa seuraavana päivänä ja kohteesta riippuen vie 2-3 arkipäivää.
Valmista!
Kyllä nyt kelpaa!

Asiakkaiden mietteitä

Miksi Rocko-huomioseinäpalvelu?

Edullisempi vaihtoehto

Ei purkamista, ei hidasta laatoitusta - vain yksinkertainen, tehokas remontti, joka säästää aikaa ja rahaa!

Kestävä kivikomposiitti

Marmori on yksi toimitilojen vahvimpia materiaaleja, joka kestää vettä ja kulutusta. Valitse kestävää!

Kymmeniä vaihtoehtoja

Rocko-levyjen laajasta valikoimasta löydät juuri sinun toimitiloihin soveltuvan näyttävän ja arvokkaan ratkaisun.