Kodin remontit ammattitaidolla
Etelä-Suomessa

Haluatko uudistaa kylpyhuoneesi, keittiösi, tai lattiasi, vai kaipaako koko koti nykyaikaistusta? Talomestarit toteuttaa kaikenkokoiset kodin remontit luotettavasti ja laadukkaasti!

Kylpyhuoneet

Pientä pintaremonttia vai kylpylähenkeä?

Lue lisää >

Keittiöremontit

Asennamme keittiösi ammattitaidolla valmistajasta riippumatta!

Lue lisää >

Lattiat & muut pinnat

Laminaattia, parkettia, vinyyliä vai jotain muuta? Kaipaavatko muutkin pinnat päivitysä?
Lue lisää >

Talomestarit partnerina kaikenkokoisissa kodin remonteissa

Talomestarit on kokenut kumppani pienissä ja suurissa kodin remonteissa. Olemme erikoistuneet kylpyhuone-, keittiö- ja lattiaremontteihin, ja saatkin meiltä helposti ja luotettavasti kaikki remonttipalvelusi – myös sähkö- ja putkityöt. Olemme uudistaneet yli tuhat kotia ympäri eteläisen Suomen. Koska työllistämme yli 50 henkieä, saamme toteutettua remonttisi luotettavasti ja nopealla aikataululla – laadukkaasti. Autamme sinua tekemään oikeat ratkaisut juuri sinun toiveesi ja kotisi puitteet huomioiden. 

0 +
remonttia toteutettu
0 %
tyytyväisiä asiakkaita
0 +
ammattilaista palveluksessasi

Asiakkaiden mietteitä

Miksi Talomestarit?

Kokenut kumppani

Talomestarit on toteuttanut yli tuhat kodin remonttia keittiöistä ja kylpyhuoneista huoneistouudistuksiin ympäri eteläisen Suomen. Tiedämme, mitä teemme!

Korkea laatu

Talomestarit pyrkivät aina toimittamaan sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen, kotisi puitteet huomioiden. Voit luottaa meihin.

Paljon ammattilaisia

Pelkäätkö, että valitsemasi yritys jättää hommat kesken? Ei hätää, Talomestarit työllistävät yli 50 ammattilaista, eikä remonttisi jää koskaan puolitiehen.

Näin remontti etenee

Tarjouspyyntö
Kaikki alkaa tarjouspyynnöstä ja tarjouksesta. Täytä remonttisi tiedot tarjouspyyntösivuillamme, ja toimitamme sinulle alustavan laskelman remonttisi kustannuksista. Käymme tarkistamassa tilan lopullista tarjousta varten, jonka jälkeen remontti voi alkaa.
Valmistuminen
Kun remontti on valmis, sovimme yhdessä avaintenluovutuksesta ja mahdollisesta lopputarkastuksesta. Tämän jälkeen pääset nauttimaan uudistetusta keittiöstäsi, kylpyhuoneestasi, lattiastasi tai täysin uudistetusta kodistasi!
Remontin toteutus
Toteutamme remonttisi tarjouksessa sovitussa aikataulussa. Pidämme sinut informoituna remontin etenemisestä, ja voimme tarvittaessa laajentaa remonttia toivomuksestasi myös kesken projektin. Koska löydät meiltä myös putki- ja sähköasentajat, toteutus on sulavaa!

Miten onnistua rempassa?

Oletko ennen remontoinut kotiasi? Jos olet, sinulle on jo selvää, miten remontti käytännössä toteutuu. Jos asut kodissasi samalla, remonttiympäristö voi toisinaan ahdistaa – mutta lopussa kiitos seisoo! Lue lisää eri remonttien toteutuksesta ja budjeteista blogistamme.

Yhteys­henkilöt

Janne Vanhanen

Työnjohtaja, liiketilat ja toimistot

Janne on kokenut konkari kaikenkokoisissa liiketila- ja toimistouudistuksissa. Pitkä kokemus takaa ammattimaisen ja asiantuntevan otteen projektin kaikissa vaiheissa, ja Jannelta saatkin myös arvokasta apua ja neuvoja toiminnallisten kokonaisuuksien suunnittelemisessa.

Marko Roose

Marko Roose

Työnjohtaja, kotitaloudet

Marko on toiminut kotitalousremonttien parissa pitkään, ja hänellä on kokemusta yli tuhannen kodin remontin toteuttamisesta. 

Marko pyörittää yli viidenkymmenen hengen ammattilaistiimiä, johon kuuluu osaajia aina kirvesmiehistä laatoittajiin, putkimiehiin ja sähköasentajiin. 

Jonne Järvinen

Työnjohtaja, asunto-osakeyhtiöt

Jonne hoitaa projektisi toteutuksen pitkän kokemuksen tuomalla jämptillä ja varmalla otteella. Oli asunto-osakeyhtiönne uudistuksessa kyse sitten porraskäytävien maalauksesta tai kaikkien huoneistojen täysremontista, Jonne hoitaa homman maaliin.