Kosteusvaurioiden korjaus kokemuksella

Kävikö vahinko? Kosteusvaurio voi syntyä monen eri aiheuttajan johdosta. Yleisin syy kosteusvauriolle on putken pettäminen tai kodinkoneen virheellinen asennus, mutta se voi olla myös rakennusvirhe. Joskus kosteusvaurio on päässyt leviämään homeongelmaksi. Kun havaitset kosteusvaurion merkkejä, ensimmäinen askel on kutsua ammattilainen paikalle. Saat kauttamme sekä kosteuskartoituksen että vaurioiden korjauksen!

0 +
remonttia toteutettu
0 %
tyytyväisiä asiakkaita
0 +
ammattilaista palveluksessasi

Miten kosteusvaurion korjaus etenee?

Koskeuskartoitus

Ensin ammattilaisemme tutkivat mikä kosteusvaurion on aiheuttanut, ja miten pahaksi tilanne on päässyt.

Purku ja kuivaus

Kun kosteusvaurion laajuus on selvillä, toteutamme halutessanne tarvittavat kuivaustoimenpiteet.

Tilojen korjaus

Kuivauksen jälkeen uudistamme vaurioituneet pinnat ja kodinkoneet sinun toiveidesi mukaisesti.

Käyttöönotto

Onneksi olkoon, kosteusvauriosi on nyt korjattu! Voit nauttia uudistetusta kodistasi turvallisin mielin.

Miten tunnistan kosteusvaurion?

Kosteusvaurio tulee aina ottaa vakavasti sisäilmaongelmien ja rakennevaurioiden ehkäisemiseksi. Tunnistat kosteusvaurion yleensä helposti rakenteiden muutoksista. Pinnat voivat vääntyä tai turvota, muuttaa väriään, tai pehmetä. Seinien ja katon kosteusvauriot erottaa usein tummina läiskinä pinnoilla. Ammattilainen voi mitata asuinhuoneistojen kosteutta sähköisillä mittareilla sekä aistillisesti arvioiden rakenteiden ja koneiden kuntoa, jolloin saadaan kohtalaisen hyvä käsitys tilanteesta. Kosteusvauriokuntoarviossa rakenteisiin ei kajota, vaan mittaukset suoritetaan pintamittauksina. Joskus on aiheellista toteuttaa kajoavampi kuntotutkimus. 

kylpyhuoneremontti

Asiakkaiden mietteitä

Miksi kosteuskorjaukset Talomestareilta?

Vastinetta rahalle

Talomestarit toteuttavat kosteusvauriokorjauksesi tehhokkaasti kokemuksella, jotta saat parasta vastinetta rahallesi.

Paljon ammattilaisia

Pelkäätkö, että valitsemasi yritys jättää hommat kesken? Ei hätää, Talomestarit työllistävät yli 50 ammattilaista, eikä remonttisi jää koskaan puolitiehen.

Kokenut kumppani

Yli 30 vuoden kokemus kodin remonteista - olemme ammattitaitoinen ja luotettava partnerisi kaikenkokoisissa uudistuksissa!

Yhteys­henkilöt

Janne Vanhanen

Työnjohtaja, liiketilat ja toimistot

Janne on kokenut konkari kaikenkokoisissa liiketila- ja toimistouudistuksissa. Pitkä kokemus takaa ammattimaisen ja asiantuntevan otteen projektin kaikissa vaiheissa, ja Jannelta saatkin myös arvokasta apua ja neuvoja toiminnallisten kokonaisuuksien suunnittelemisessa.

Marko Roose

Marko Roose

Työnjohtaja, kotitaloudet

Marko on toiminut kotitalousremonttien parissa pitkään, ja hänellä on kokemusta yli tuhannen kodin remontin toteuttamisesta. 

Marko pyörittää yli viidenkymmenen hengen ammattilaistiimiä, johon kuuluu osaajia aina kirvesmiehistä laatoittajiin, putkimiehiin ja sähköasentajiin. 

Jonne järvinen

Työnjohtaja, asunto-osakeyhtiöt

Jonne hoitaa projektisi toteutuksen pitkän kokemuksen tuomalla jämptillä ja varmalla otteella. Oli asunto-osakeyhtiönne uudistuksessa kyse sitten porraskäytävien maalauksesta tai kaikkien huoneistojen täysremontista, Jonne hoitaa homman maaliin.