Erityispalvelut

Toisinaan asunto tai pihapiiri tarvitsee jotain muuta kuin tavallista remontointia. Silloin apu löytyy erityispalveluistamme. Olipa kyseessä konsultointi, vesivahinko tai lumityöt, olemme apunasi! Säästä aikaa ja vaivaa ottamalla yhteyttä jo tänään!

0 +
remonttia toteutettu
0 %
tyytyväisiä asiakkaita
0 +
ammattilaista palveluksessasi

Kaipaatko yksilöllisempää remonttiapua tai rakentajaa?

Kattavien rakennus- ja remonttipalveluidemme lisäksi kauttamme löytyy apua niin kodin pieniin askareisiin kuin haastavampiinkin kokonaisuuksiin. Voit hyödyntää osaamistamme parvekkeiden epoxi-pintojen laitossa, lumitöissä tai palovahinkosiivouksissa. Saat meiltä myös sisustamiseen liittyvät palvelut.

Teemme vesivahinkojen aiheuttamat korjaustyöt ja opastamme niiden hoitamisessa. Kauttamme onnistuvat myös kokonaisvaltaiset konsultointityöt, mikäli aikomuksenasi on toteuttaa laaja kauppakeskusremontti tai asuntojen muutokset liiketiloiksi. Ota yhteyttä, niin neuvotellaan sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Talomestareiden erityispalvelut

Asiantuntijapalvelut

Kaipaatko osaajaa, joka vie isot muutosprojektit alusta loppuun asti luotettavasti? Meiltä saat käyttöösi asiantuntijamme, jonka kanssa suuret kokonaisuudet ja muutokset sujuvat. Halusitpa muuttaa asuntosi liiketilaksi tai tehdä kokonaisen kauppakeskusremontin, me olemme kumppanisi! Koordinoimme kokonaisuutta ja huolehdimme aikataulusta ja budjetista. Vankka osaamisemme vie isotkin projektit aikataulussa maaliin. Kun tarvitset osaavaa kumppania ja asiakkaalle kustomoituja ratkaisuja, me autamme!

Vesivahinkoremontit

Vesivahingot ovat ikäviä ja aiheuttavat paljon harmia. Siksi vesivahingon yllättäessä on tärkeää, että korjaajaksi kutsutaan ammattilainen, joka tietää mitä pitää tehdä ja missä järjestyksessä. Onnistuneen lopputuloksen ja huolellisen työn saamiseksi kuivaustyö ja purku kannattaa teettää eri tekijöillä. Tällöin myös vakuutusyhtiöiden kanssa asioiminen on sujuvaa. Talomestarien ammattilaiset tekevät rakennustekniset työt huolellisesti loppuun asti. Mikäli sinulla on asunnossasi vesivahinko, otathan pian yhteyttä!

Sisustuspalvelut

Kauniiden kokonaisuuksien luominen on haastava tehtävä, sillä materiaalien ja tuotteiden määrä kasvaa jatkuvasti. Ota avuksi sisustussuunnittelun asiantuntijamme! Tärkeintä suunnittelussa on kokonaisuus, jonka ammattilaisemme suunnittelevat sinun toiveidesi ja odotustesi mukaisesti. Inspiroiva tila vaikuttaa viihtyvyyteen ja tuotteliaisuuteen. Parhaimmillaan työskentely tai kotoilu hyvin suunnitellussa ympäristössä on kerta toisensa jälkeen elämys, jonka haluaa kokea uudelleen ja uudelleen. Joko lähdetään hommiin?

Palovahinkosiivous

Tulipalo on aina vakava asia, olipa kyse isosta tai pienestä palosta. Kun kaikki ovat turvassa, saadaan vahinkojen laajuus selvitettyä. Palovahingoista aiheutuneita jälkiä ei kannata turvallisuuden ja niiden raskauden vuoksi tehdä itse, vaan jättää ammattilaisten tehtäväksi. Teemme tarvittavat siivoustyöt, jotta uudelleenrakennus ja remontointi pääsevät alkamaan mahdollisimman pian.

Lumityöt

Taasko se talvi pääsi salakavalasti yllättämään? Lumentulon alkaessa hoidamme pihasi tai kiinteistösi lumityöt käden käänteessä ajanmukaisella kalustolla! Tarvitsetpa kertaluontoista tai säännöllistä apua talven aiheuttamiin askareisiin, Talomestarit on apunasi. Toimimme kaikkina vuorokauden aikoina ja lyhyellä varoitusajalla. Voit luottaa meihin talvisena kumppaninasi. Ota yhteyttä!

Epoxi-pinnoitus

Parvekkeet ovat monesti kerrostaloasunnoissa kuin lisähuoneita, ja niitä käytetään ympäri vuoden. Kovalla rasituksella olevan parvekkeen lattia kannattaa pinnoittaa epoxilla, joka on yleisominaisuuksiltaan paras tapa pidentää lattian käyttöikää - ja sinun kesäolohuoneesi tunnelmaa. Me Talomestarit lisäämme parvekkeesi käyttöpäiviä - otathan yhteyttä!

Miksi Talomestarit?

Kokenut kumppani

Talomestarit on toteuttanut yli tuhat kodin remonttia keittiöistä ja kylpyhuoneista huoneistouudistuksiin ympäri eteläisen Suomen. Tiedämme, mitä teemme!

Todistetusti laadukas

Talomestarit pyrkivät aina toimittamaan sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen, kotisi puitteet huomioiden. Voit luottaa meihin.

Paljon ammattilaisia

Pelkäätkö, että valitsemasi yritys jättää hommat kesken? Ei hätää, Talomestarit työllistävät yli 50 ammattilaista, eikä remonttisi jää koskaan puolitiehen.

Yhteys­henkilöt

Janne Vanhanen

Työnjohtaja, liiketilat ja toimistot

Janne on kokenut konkari kaikenkokoisissa liiketila- ja toimistouudistuksissa. Pitkä kokemus takaa ammattimaisen ja asiantuntevan otteen projektin kaikissa vaiheissa, ja Jannelta saatkin myös arvokasta apua ja neuvoja toiminnallisten kokonaisuuksien suunnittelemisessa.

Marko Roose

Marko Roose

Työnjohtaja, kotitaloudet

Marko on toiminut kotitalousremonttien parissa pitkään, ja hänellä on kokemusta yli tuhannen kodin remontin toteuttamisesta. 

Marko pyörittää yli viidenkymmenen hengen ammattilaistiimiä, johon kuuluu osaajia aina kirvesmiehistä laatoittajiin, putkimiehiin ja sähköasentajiin. 

Jonne Järvinen

Työnjohtaja, asunto-osakeyhtiöt

Jonne hoitaa projektisi toteutuksen pitkän kokemuksen tuomalla jämptillä ja varmalla otteella. Oli asunto-osakeyhtiönne uudistuksessa kyse sitten porraskäytävien maalauksesta tai kaikkien huoneistojen täysremontista, Jonne hoitaa homman maaliin.

Kalle Kolehmainen

Myyntipäällikkö