Ryhdy Talomestariksi!

Yrittäminen ei aina ole helppoa. Työmaat saattavat jäädä kesken kassavajeen tai muiden käytännön ongelmien takia, ja yrityksen byrokratia sekoittaa paantuneemmankin yrittäjän. Talomestarina vapaudut yrityksen byrokratiasta ja taloudellisesta riskistä!

projektia toteutettu
0 +
tyytyväistä asiakasta
0 +
vuotta kokemusta
0

Kun yrittäminen miellyttää, mutta ongelmat vievät voimavarat

Me Talomestarit olemme joukko yrittäjämäisesti työskenteleviä rakennusalan ammattilaisia, jotka haluavat vapautua yrittäjyyden tuomista haasteista ja uhkista. Löydät riveistämme entisiä yrittäjiä, yrittäjyyttä harkinneita, ulkomailta Suomeen yrittäjäksi hakeutuneita sekä yrittäjyydessä syystä tai toisesta epäonnistuneita remonttieksperttejä. 

Talomestarit tarjoavat ammattilaisille yrittäjämäistä toimintamallia, jossa voit siirtää yrityksesi toiminnan kokonaisuudessaan Talomestareiden alle:

 • Sinun ei tarvitse luopua henkilöstöstäsi,
 • Sinun ei tarvitse luopua asiakkaistasi
 • Luovu vain byrokratiasta
 • Luovu rakennusaikaisista taloudellisista velvoitteista
 • Luovu työsuhteiden sudenkuopista

 

Olet itse itsesi herra – me olemme tukenasi.

Miksi Talomestariksi?

Kun olet Talomestari, saat toimintasi tueksi:

 • Kattavan markkinointipakettin
 • Rakennusalan ammattilaisten tuen
 • Neuvontaa ja mentorointia
 • Sopimusavun
 • Juridisen tuen
 • Taloushallinnon

Et ole enää yksin ongelmien kanssa, me autamme kaikessa. 

Talomestariyrittäjyys ei maksa sinulle mitään. Edellytämme kuitenkin osaamista ja halukkuutta työskennellä hyvien tapojen mukaisesti, laatuvaatimuksia ja tilaajavastuulakia noudattaen. 

Riskitöntä yrittäjyyttä

Talomestareilla yrität itsenäisesti, tiimiäsi halliten - mutta ilman taloudellisia riskejä tai panostuksia. Me huolehdimme työsuhteista, vakuutuksista, vakuuksista ja byrokratiasta, jotta sinä voit keskittyä työntekoon!

Ammattilaisten tuki

Kokenut toimistotiimimme toimii oikeana kätenäsi kaikissa tilanteissa, aina sopimusten laatimisesta harmillisiin reklamaatiotapauksiin. Juridinen osaamisemme takaa oikeudenmukaiset ratkaisut sinun ja tiimisi puolesta.

Markkinointipaketti

Talomestariyrittäjänä saat Talomestareiden markkinointitiimin tuen, ja kattavat mainokset toivomillesi toimialoille. Autamme sinua saamaan lisää asiakkaita, ja mikä parasta - se ei maksa sinulle mitään.

Työt työpankista!

Valtaosalla Talomestareista on jo entuudestaan oma tuttu asiakaskuntansa, ja kenties myös keskeneräisiä työmaita. Aina näin ei kuitenkaan ole.

Kun työmaa päättyy ja työt loppuvat, Talomestareiden sisäinen työpankki tarjoaa lukuisia projekteja ammattirakentamisen ja kuluttaremonttien puolelta, pienille ja suurille tiimeille.

Ei muuta kuin valitsemaan!

Miten hakuprosessi etenee?

4
Ota yhteyttä
Homma lähtee liikkeelle yhteydenotolla yrittäjäpäällikköömme. Voit täyttää lomakkeen tai soittaa meille suoraan - opastamme sinua eteenpäin.
Yrityksesi kartoitus
Mikäli sinulla on olemassaoleva yritys, käymme yhdessä kanssasi läpi yrityksesi tilanteen. Taloudelliset ongelmat eivät ole esteenä yhteistyön alkamiselle.
Sopimuksen kirjoitus
Mikäli olet soveltuva Talomestariksi, solmimme yrittttäjäsopimuksen. Samalla tiimisi ja työmaasi siirretään Talomestareiden nimiin. Työntekoa sinun ei tarvitse keskeyttää.
Työn aloittaminen
Valmista on! Mikäli sinulla on keskeneräisiä työmaita, voit jatkaa entiseen malliin. Jos tarvitset uusia töitä, käy läpi työpankkimme tai pyydä markkinointitiimiä autttamaan. Tervetuloa joukkoon!

Hae Talomestariksi täyttämällä lomake!

Asiakkaitamme