Asunto

Haluatko stressittömän kodinremontin?

Remontin suunnittelu on haastavaa ja aikaavievää puuhaa. Eri toimittajien kanssa asiointi ja aikataulujen sopiminen on työlästä, ja tuntuu siltä, että homma ei etene. Remontti voidaan tehdä myös sujuvasti ilman ylimääräisiä välikäsiä. Me Talomestareilla teemme kotisi isot ja pienet remontit sovitusti alusta loppuun.

Sinun ei tarvitse asioida eri tavarantoimittajien kanssa, vaan kaikki työn vaiheet hoituvat kauttamme. Olipa kyseessä sitten keittiö- tai kylpyhuoneremontti, saunan tai mihin tahansa muuhun asuntoosi liittyvä muutostyö, me autamme sinua. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kodin remontit

Keittiöremontti

Haluatko keittiöösi uuden ilmeen, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Olipa kyseessä iso tai pieni keittiöremontti, me toteutamme sen sinulle! Keittiöremontin tekemisessä on monta huomioitavaa asiaa, kuten kodinkoneet ja niiden paikat, vesipisteet, sähkövirrat ja rakennusmateriaalit. Keittiöremontin ei silti tarvitse olla ikuisuusprojekti. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – meidän kauttamme saat koko remonttipaketin, eikä sinun tarvitse asioida lukuisten tavaran- tai palveluntoimittajien kanssa.

Keittiöremontissa perusteellinen suunnittelu varmistaa sen, että aikataulu ja budjetti pitävät. Toimiva kokonaisratkaisu syntyy, kun tyylikäs ulkoasu yhdistyy käytännöllisiin ratkaisuihin ja ergonomiaan. Laaja osaamisemme varmistaa sen, että saat juuri sellaisen keittiön kuin haluat.

Pyydä tarjous

Kylpyhuoneremontti

Miltä kuulostaisi aikataulussa valmistuva kylpyhuoneremontti?

Jos vastasit: ”Hyvältä!”, olemme oikea kumppani sinulle. Kylpyhuoneen remontointi on yksi vaativimmista kodin remonteista. Siksi sitä ei kannata tehdä itse, vaan luottaa remonttiammattilaisen taitoihin.

Kylpyhuoneremonttia suunnitellessa on tärkeää ottaa huomioon vesipisteiden paikat ja niihin tarvittavat muutokset, vesikaadot, kalustekiinnitykset, putkistot sekä useat taloyhtiöiden määräykset, jotka vaikuttavat remontin tekemiseen. Ottamalla yhteyttä projektipäällikköömme saat remontin etenemään sujuvasti ja ilman yllättäviä muutoksia.

Hyvin suunniteltu kylpyhuoneremontti ei aiheuta yllätyksiä eikä päänvaivaa. Suunnittelun ansiosta uusi kylpyhuone on käytössäsi suunnitellussa aikataulussa ilman ylimääräisiä kustannuksia. Teemme remontin jokaisen vaiheen eikä sinun tarvitse etsiä useita palveluntuottajia kylpyhuoneremonttiasi varten. Lopputuloksena on kylpyhuone, jota on ilo käyttää vuosia eteenpäin.

Pyydä tarjous

Huoneistoremontit

Asuntosi on remontin tarpeessa, mutta osaaminen ja välineet puuttuvat?

Meiltä Talomestareilta löytyy sekä osaaminen ja työkalut. Huoneistoremonttisi hoidamme aikataulusta ja annetusta budjetista lipsumatta. Jätä huoneistosi remontointi meidän huoleksemme ja voit keskittyä itse nauttimaan lopputuloksesta.

Huoneistoremontti on asunnon sisätilojen pintojen remontointia, jossa tulee huomioida useita, niin isoja kuin pienempiäkin asioita. Taloyhtiölle tehtävät ilmoitukset, kantavat seinät, pistorasioiden paikat ja monet muut asiat vaativat tekijäkseen ammattitaitoisen remonttimiehen.

Omaan asuntoon tehtävä remontti antaa huoneistolle lisää käyttöikää ja viihtyisyyttä. Olipa kyse sitten tapetoinnista, laminaatin asennuksesta tai suuremmasta muutoksesta, apunasi ovat Talomestarien ammattilaiset. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut, eikä sinun tarvitse turvautua useiden toimijoiden puoleen. Otathan yhteyttä jo tänään!

Mikäli tarvitset remonttia, jonka kesto on korkeintaan päivän, tutustu myös pikaremontteihimme!

Pyydä tarjous

Saunaremontti

Tee saunomisesta nautinto!

Saunaremontin yhteydessä tulee huomioida materiaalivalintojen lisäksi monta asiaa, kuten pintarakenteiden kunto, lämpö- ja vesieristeet, vesipisteiden paikat ja sähkövirta. Joskus saunaremontiksi riittää pelkkä lauteiden tai kiukaan uusiminen, mutta toisinaan kaivataan kokonaisvaltaisempaa remonttia.

Saunaremontti on kokonaispaketti, jonka teemme alusta loppuun. Sinun tarvitsee vain päättää mitä haluat ja paljonko olet valmis käyttämään rahaa remonttiisi. Me huolehdimme siitä, että aikataulu ja budjetti pitävät. Seuraa onnistuneen remontin askelmerkkejä ja ota yhteyttä projektijohtajaamme!

Lopputuloksena sinulla on uudistettu sauna, jossa voit ottaa rentouttavan lempeät löylyt!

Pyydä tarjous

Onnistuneen kodinremontin askelmerkit

Mitä oikeasti haluat tulevalta remontiltasi.

Paljonko haluat käyttää rahaa remonttiin.

Nämä ovat remonttisuunnittelussa tärkeä apu.

Meidän kanssamme et sitoudu tiettyihin tuotemerkkeihin vaan voit valita ne itse.

Tarkistamme yhdessä, että haluamasi remontti on mahdollista toteuttaa sille asetetussa budjetissa ja aikataulussa.

Teemme yhdessä sovitun suunnitelman mukaiset työt aikataulussa ja budjetissa pysyen

Haluamme sinun olevan tyytyväinen lopputulokseen, joten teemme huolellisen lopputarkastuksen yhdessä. Työn ollessa ohi, siivoamme jälkemme.