palvelut

Kaipaatko yksilöllisempää remonttiapua tai rakentajaa?

Kattavien rakennus- ja remonttipalveluidemme lisäksi kauttamme löytyy apua niin kodin pieniin askareisiin kuin haastavampiinkin kokonaisuuksiin. Voit hyödyntää osaamistamme parvekkeiden epoxi-pintojen laitossa, lumitöissä tai palovahinkosiivouksissa. Saat meiltä myös sisustamiseen liittyvät palvelut.

Teemme vesivahinkojen aiheuttamat korjaustyöt ja opastamme niiden hoitamisessa. Kauttamme onnistuvat myös kokonaisvaltaiset konsultointityöt, mikäli aikomuksenasi on toteuttaa laaja kauppakeskusremontti tai asuntojen muutokset liiketiloiksi. Ota yhteyttä, niin neuvotellaan sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Erityispalvelut

Asiantuntijapalvelut

Kaipaatko osaajaa, joka vie isot muutosprojektit alusta loppuun asti luotettavasti?

Meiltä saat käyttöösi asiantuntijamme, jonka kanssa suuret kokonaisuudet ja muutokset sujuvat. Halusitpa muuttaa asuntosi liiketilaksi tai tehdä kokonaisen kauppakeskusremontin, me olemme kumppanisi!

Koordinoimme kokonaisuutta ja huolehdimme aikataulusta ja budjetista. Vankka osaamisemme vie isotkin projektit aikataulussa maaliin. Kun tarvitset osaavaa kumppania ja asiakkaalle kustomoituja ratkaisuja - ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Sisustuspalvelut

Kauniiden kokonaisuuksien luominen on haastava tehtävä, sillä materiaalien ja tuotteiden määrä kasvaa jatkuvasti. Ota avuksi sisustussuunnittelun asiantuntijamme!

Tärkeintä suunnittelussa on kokonaisuus, jonka ammattilaisemme suunnittelevat sinun toiveidesi ja odotustesi mukaisesti – jopa ylittäen ne! Inspiroiva tila vaikuttaa merkittävästi viihtyvyyteen ja tuotteliaisuuteen. Parhaimmillaan työskentely tai kotoilu hyvin suunnitellussa ympäristössä on kerta toisensa jälkeen elämys, jonka haluaa kokea uudelleen.

Suunnittelijamme ovat alansa ammattilaisia, jotka ovat perillä niin kestosuosikeista kuin sisustuksen uusista tuulistakin. Ota yhteyttä jo tänään!

Pyydä tarjous

VESIVAHINKOREMONTIT

Asunnossasi on vesivahinko etkä tiedä, mitä pitäisi tehdä?

Vesivahingot ovat ikäviä ja aiheuttavat paljon harmia. Siksi vesivahingon yllättäessä on tärkeää, että korjaajaksi kutsutaan ammattilainen, joka tietää mitä pitää tehdä ja missä järjestyksessä. Onnistuneen lopputuloksen ja huolellisen työn saamiseksi kuivaustyö ja purku kannattaa teettää eri tekijöillä. Tällöin myös vakuutusyhtiöiden kanssa asioiminen on sujuvaa.

Talomestarien ammattilaiset tekevät rakennustekniset työt huolellisesti loppuun asti. Mikäli sinulla on asunnossasi vesivahinko, otathan pian yhteyttä!

Pyydä tarjous

Epoxi-pinnoitus

Parvekkeet ovat monesti kerrostaloasunnoissa kuin lisähuoneita, ja niitä käytetään ympäri vuoden. Kovalla rasituksella olevan parvekkeen lattia kannattaa pinnoittaa epoxilla, joka on yleisominaisuuksiltaan paras tapa pidentää lattian käyttöikää.

Me Talomestarit lisäämme parvekkeesi käyttöpäiviä - otathan yhteyttä!

Pyydä tarjous

Palovahinkosiivous

Tulipalo on aina vakava asia, olipa kyse isosta tai pienestä palosta. Kun kaikki ovat turvassa, saadaan vahinkojen laajuus selvitettyä. Palovahingoista aiheutuneita jälkiä ei kannata turvallisuuden ja niiden raskauden vuoksi tehdä itse, vaan jättää se ammattilaisten tehtäväksi. Me Talomestareilla teemme tarvittavat siivoustyöt, jotta uudelleenrakennus ja remontointi pääsevät alkamaan mahdollisimman pian.

Pyydä tarjous

Lumityöt

Talven yllättäessä hoidamme pihasi tai kiinteistösi lumityöt käden käänteessä ajanmukaisella kalustolla! Tarvitsetpa kertaluontoista tai säännöllistä apua talven aiheuttamiin askareisiin, Talomestarit on apunasi. Toimimme kaikkina vuorokauden aikoina ja lyhyellä varoitusajalla. Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

Onnistuneen remontin askelmerkit

Mitä oikeasti haluat tulevalta remontiltasi.

Paljonko haluat käyttää rahaa remonttiin.

Nämä ovat remonttisuunnittelussa tärkeä apu.

Meidän kanssamme et sitoudu tiettyihin tuotemerkkeihin vaan voit valita ne itse.

Tarkistamme yhdessä, että haluamasi remontti on mahdollista toteuttaa sille asetetussa budjetissa ja aikataulussa.

Teemme yhdessä sovitun suunnitelman mukaiset työt aikataulussa ja budjetissa pysyen

Haluamme sinun olevan tyytyväinen lopputulokseen, joten teemme huolellisen lopputarkastuksen yhdessä. Työn ollessa ohi, siivoamme jälkemme.